Posle prvog plesa ostavio goste u čudu, a za Objektiv otkriva: Moraću da se iskupim ženi!

Fudbaler Radničkog Aleksandar Varjačić nije želeo da ostavi saigrače na cedilu i pored toga što je na dan utakmice rekao sudbonosno "da"!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic, privatna arhiva

Iz cipela u kopačke, sa prvog plesa direktno na teren!

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca poraženi su od Vojvodine (3:1) u meču 14. kola Linglong Superlige Srbije, ali je rezultat ove utakmice ostao u senci jednog čoveka ‒ Aleksandra Varjačića!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dok mnogi fudbaleri širom planete koriste svaki trenutak kako bi odmorili ili izbegli obaveze na terenu, Varjačić je pokazao šta znači voleti klub i biti profesionalac! Na dan svog venčanja rođeni Kragujevčanin i dete Radničkog nedugo posle sudbonosnog „da” krenuo je put Novog Sada kako bi svojim drugarima pomogao da na travnatom tepihu stadiona „Karađorđe” stignu do bodova.

Privatna arhiva

Vojvodina je slavila, ali je Varjačić već sad ostao upisan zlatnim slovima u istoriju kragujevačkog tima.

‒ Ceo Kragujevac živi za Radnički, koji je i moja velika ljubav i posvetio sam mu ceo život. Na dan venčanja gosti su me pitali kako će ovi tvoji u Novom Sadu bez tebe, a ja sam im u čudu odgovorio: „Kako bez mene?!” Tu sam da pomognem, da li od početka ili sa klupe, ali saigrače neću ostaviti na cedilu ‒ počeo je priču Aleksandar Varjačić.

Nakon što je obavio prvu bračnu dužnost i zaplesao sa svojom izabranicom, pohitao je ka Novom Sadu, gde je na terenu proveo poslednjih tridesetak minuta. Varjačić je uspeo da iznenadi suprugu, ali i sve prisutne na proslavi.

‒ Svi su ostali u čudu! Gosti nisu verovali da ću otići, supruga je takođe bila zbunjena, ali je prihvatila i podržala me, jer zna koliko mi Radnički znači. Šteta, na kraju smo poraženi od Vojvodine, bodovi na tom meču bili bi mi najlepši poklon, ali biće prilike da se pobedi već u narednim utakmicama ‒ rekao je 30-godišnji Kragujevčanin.

Ključ dobre veze, a samim tim i braka je u međusobnom podržavanju i pravljenju kompromisa, a gospođa Varjačić je pokazala koliko voli svog partnera i zadala je domaći zadatak ženama širom planete.

– Moraću da joj se iskupim prvom prilikom. Već prvu fudbalsku pauzu iskoristićemo kako bismo otišli na medeni mesec ‒ istakao je na kraju mladoženja Varjačić.

Ova, ali i mnoge druge zanimljive priče čekaju vas u štampanom izdanju Objektiva za sredu 27. oktobar.

Piše: Žarko Sokić

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar