Kamere su snimile moju devojku u akciji sa STRIPEROM, a kad sam video šta mu je SVE radila, slošilo mi se

Potpuno je izgubio poverenje u nju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

– Uhvatio sam svoju ženu kako vodi ljubav sa striperom na jednoj zabavi – ovim rečima započeo je svoju priču jedan Britanac.

– Video sam video snimak moje devojke koja je pružila oralni seks na svojoj devojačkoj zabavi. Bilo mi je mučno u stomaku. Trebalo je da se venčamo za Božić, ali nisam siguran da mogu da nastavim dalje posle njene preljube.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Njena deveriša unajmila je stripera. Već nedeljama su planirali da ga dovedu i bile su prilično uzbuđene zbog toga. Bilo mi je zaista neprijatno, jer znam kakve devojke mogu da budu, pogotovo kada popiju.

– Na žalost, moji najgori strahovi su se obistinili. Ispostavilo se da je moja devojka ovom striperu pružila oralni seks gore u našoj spavaćoj sobi, kao i dole na zabavi pred svima. Ovo znam samo po tome što su sve to snimile naše nadzorne kamere. Na to su je nagovarali svi njeni prijatelji. Iznenadio sam se koliko ju je bilo lako nagovoriti da to uradi – rekao je on i nastavio:

Foto: Shutterstock

– Ja imam 30, a moja devojka 28 godina. Zajedno smo tri godine. Jako je volim i imamo odličnu vezu. Izvinila se nakon što sam se suočio sa njom. Rekla je da zna da je to bilo pogrešno i mnogo se pokajala. Ali ja ne mogu da izbacim sliku nje i stripera iz svoje glave. Borim se sa tim i ne mogu da spavam.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Pripreme za naše venčanje i dalje traje, ali se ja borim. Ovo je bilo potpuno van njenog karaktera i nešto što nikada ranije nije radila. Znam da bi bila ljuta i povređena kad bi znala da sam ja uradio tako nešto sa striptizetom na mojoj momačkoj zabavi.

– Razumem da je to bilo jednokratno zadovoljstvo i da je popustila pod pritiskom svojih prijatelja, ali ipak ne znam šta da radim – rekao je on.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (3)

Ostavite komentar