Suzana Mančić živi u LUKSUZU: “Previše para je prošlo kroz moje ruke, zašto ne bih imala kućnu pomoćnicu”

"Moja majka je imala kućnu pomoćnicu, pa zašto je ne bih imala i ja?"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Suzana Mančić govorila je o životu u Beogradu, borbi sa korona virusom, ali i o poslu i penziji.

– Živ se čovek na sve navikne. Očigledno je da će ovo trajati bar još godinu-dve, dok se ne adaptiramo i ne imunizujemo na bilo koji način. Prošle godine u novembru sam preležala koronu. Srećom, pa sam imala blaži oblik, tako da sam izbegla prijem u bolnicu i veće komplikacije, ali sam osetila da je taj virus olako shvaćen. Ni od jednog gripa ili prehlade se nisam intenzivno lečila četiri nedelje, niti se oporavljala sledeća tri meseca. Posle toga mi je donekle laknulo jer sam znala da je to iza mene. Čitave protekle godine radila sam na jačanju imuniteta, a iako još uvek imam dosta antitela, rešila sam da primim i vakcinu. Odlučila sam se za “Fajzerovu” i uskoro dobijam drugu dozu. Udata sam za čoveka koji živi u zemlji EU i tamo ne možete ni kafu da popijete na terasi restorana ako nemate kovid pasoš. Prelomila sam i vakcinisala se.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Suzana je otkrila da su i ona i ćerke u isto vreme bile zaražene koronom.

– Sve tri smo bolovale. U jednom domaćinstvu se ne možete tek tako izolovati. Lečile smo se i pazile međusobno, ali nismo klonule duhom! Iako sam novembra prošle godine proslavila rođendan u pidžami, doterala sam se za taj dan. Nisam htela da objavljujem da sam bolesna da bih izbegla medijsku lavinu koja mi u tom trenutku uopšte nije bila potrebna. Tada sam objavila fotografije na Instagramu, kao pravimo pidžama-parti. A nismo mogle da uradimo ništa drugo – priča voditeljka i dodaje da joj je tada najviše nedostajao njen suprug.

Foto: Printscreen/RTV Pink

– Muž. Nismo se videli više od tri i po meseca. On je bio u Grčkoj, ja ovde u izolaciji. Bilo je jako, jako dirljivo kada smo se najzad zagrlili i on mi je rekao: “Mančić, nismo se videli 117 dana!” U Srbiji su mere mnogo blaže nego u Grčkoj. Svakog meseca sam odlazila tamo i tri puta prođem kroz PCR test, pa sam u karantinu sedam dana, i onda kažem: “Bože, živela moja Srbijica.

Mančićeva živi u velikom i lepo uređenom stanu u centru grada i ima kućnu pomoćnicu. Ipak, kako kaže i ona pomaže oko kućnih poslova.

– Što se krpa tiče, ne preterujem s tim. Imam sreće da već dugi niz godina sa nama živi i kao član porodice je jedna Žaklina, koja vodi računa o svima nama. Nekad nam i skuva, ali uglavnom je moje da kuvam i operem sudove. Prosto ne moram drugo – da moram, zasukala bih rukave jer sam navikla da živim u čistom i urednom. Mislim da je to normalno s obzirom na standard kojim živim celog života. Moja majka je imala kućnu pomoćnicu, pa zašto je ne bih imala i ja? Dosta je novca prošlo kroz moje ruke i potpuno sam egzistencijalno stabilna – rekla je za “Lenu”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar