Boldvinov kolega otkrio da je na snimanju sve SLUTILO na tragediju: “Bilo je previše OPASNO po život”

Izneo jezive detalje sa seta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Glumac Alek Boldvin nedavno je slučajno ubio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suza na setu filma “Rust”.

Sada je njegov kolega Ijan A. Hadson progovorio o ovom snimanju i izneo neke nove detalje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je rekao za TMZ, bio je prestravljen za vreme snimanja scene u kojoj ubijaju njegov lik, koristeći pritom 20 pištolja i dve puške.

Dodao je i da mu se činilo da se više pažnje posvetilo zaštiti skupe filmske opreme, u ovom slučaju kamere, nego ljudi. Rekao je da je kamera imala neki štit, a da je njemu bilo čudno da on stoji nezaštićen dok su ćorci leteli svuda naokolo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ian A. Hudson (@ionzion89)

– To me nateralo da preispitujem to što sam bio ispred kamere i između sve te vatre. Zapravo sam osetio kako mi ćorci udaraju u lice i telo. Osećao sam kako iz sačmarice izlazi vetar. Bilo je teško. Bilo je opasno po život. Bilo je previše nestvarno – rekao je Hadson za pomenuti medij i istakao da su glumci na setu i pre tragedije pričali o svojim strahovima i komentarisali da bi se nešto ovakvo moglo desiti.

– Svi smo se složili koliko je to bilo intenzivno i zastrašujuće. Nekoliko puta smo se prisetili slučaja smrti Brendona Lija 1993. godine. Mi ovo radimo na isti način na koji su to radili tada, pre 30 godina. Neki od glumaca su dvostruko i trostruko proveravali svoje oružje nakon što bi ga dobili, bilo ono “hladno” ili “vruće”, odnosno prazno ili napunjeno municijom koja ne treba da se koristi – zaključio je glumac i stao u obranu oružarke Hane Gutijerez Rid i rekao kako je radila fantastičan posao iako je bila pod vremenskim pritiskom i dodao da je reditelj Džoel Suza hvalio nju zbog odličnog posla i dodao da niko od filmske ekipe nije koristio oružje kada su kamere bile isključene.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, TMZ

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar