Danima joj PRETILI SMRĆU zbog posla kojim se bavi: Sad zbog jedne činjenice ima razlog ponovo da se smeje

"Trolovi" su je konstantno napadali, vređali, pa čak i pretili lišavanjem života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Jam Press/@bonnielocketxox

Britanska manekenka i OnlyFans model Boni Loket (33) iz okoline Sarija otkrila je da je dobijala jezive pretnje smrću od strane onlajn trolova preko društvenih mreža.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako nije znala kako da se nosi sa tim plakavši danima, a bila je i na korak od depresije, sve je nekako uspela da prebrodi, naročito zahvaaljujući sumi koju zarađuje.

Naime, baveći se ovim poslom na sajtu za odrasle zarađuje i do dva miliona funti godišnje.

– Ljudi su mi govorili da misle da treba da umrem i da ukoliko se sama ne ubijem, ubiće me oni. Zlostavljanje je počelo čim sasm počela da objavljujem sadraj na TikToku. Nivo mržnje koju sasm dobijala na dnevnom nivou je odvratan – započela je priču popularni model, prenosi Dejli star.

Čak je više puta morala da prekine snimanje i plačući otrči u zagrljaj svom vereniku, koji joj je u svemu velika podrška.

Foto: Jam Press/@bonnielocketxox

– Da bih bila primećena na OnlyFansu morala sam da objavljujem provokativne fotografije, ali nisam jedina. To je zapravo suština ovog sajta i samo sam radila svoj posao. Ne znam zašto je mnogima to zasmetalo – kazala je Boni, koja je dodala da je imala začetak anksioznosti i da bi zbog poruka trolova čak tri dana preplakala u krevetu.

Boni je vremenom prevazišla sve ove nelagode, a trolovi su se u poslednje vreme smanjili. Ona sada zarađuje čak 150.000 funti nedeljno, a planira i da pokrene kampanju na društvenim mrežama kako bi pružila podršku svima onima koji trpe onlajn torturu.

– Žao mi je takvih trolova, zapravo je njima potrebna pomoć jer sa njima nešto nije u redu. Zaadovoljna sam svojim životom, sada sam potpuno sigurna u sebe i ne želim nikog da povređujem na taj način – zaključila je manekenka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar