Nakon 7 godina odlučio da prizna: Potukao sam se Vidićem, čekao sam ga na parkingu posle treninga!

Nekadašnji reprezentativac “orlova” je tada kritikovao francuskog levog beka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Patris Evra izdao je knjigu “Volim ovu igru” u kojoj je otkrio mnoge nepoznate detalje iz svog života.

Nedavno je u intervjuu otkrio da se potukao sa Nemanjom Vidićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bilo je to u sezoni 2013/14, poslednjoj u kojoj je srpski defanzivac nosio dres “crvenih đavola”.

– Pobedili smo Vest Bromvič u prvoj utakmici posle Olimpijakosa, ali smo onda kod kuće izgubili od Liverpula sa 3:0. Bio je to užasan rezultat. Dejvid je sazvao sastanak igrača odbrane narednog dana. Vidić se tek vraćao posle povrede i svi su znali da na kraju sezone odlazi u Inter – istakao je Evra i dodao:

– Dejvid je prešao preko svih defanzivaca i izabrao da kritikuje Vidića i Fila Džonsa za loše pozicioniranje. Iznenada, Nemanja je počeo da psuje na srpskom. “Izvini, imaš li kakav problem”, pitao je Mojes Nemanju.

Nekadašnji reprezentativac “orlova” je tada kritikovao francuskog levog beka.

– Branimo se jedan na jedan, ali su Rafael i Patris Evra uvek visoko. Misle da su napadači, ali bi oni morali da ostanu pozadi – rekao mu je tada Vidić.

Foto: ANDREW YATES / AFP / Profimedia

Tada se u raspravu uključio i Evra:

– Moraš da preuzmeš svoju odgovornost, Nemanja! Počeli smo da se svađamo, jedan drugog nismo čuli od dernjave, pokoškali smo se i odgurnuo sam ga. Dejvid je poludeo, rekao mi je da se smirim. Njegovi pomoćnici su nas razdvajali dok sam i dalje vikao na Nemanju sa onim “čekaću te posle treninga”. Moj plan je bio da čekam Nemanju posle, jer mi Dejvidovi pomoćnici ne bi dali da mu se približim dok smo unutra. Znao sam da mogu da ga vidim na parkingu i tu smo mogli da nastavimo borbu, licem u lice.

Tada je trener Mojes tražio da razgovara sa francuskim fudbalerom.

– Dok sam razmišljao o svom planu, jedan od trenera mi je rekao da Dejvid želi da me vidi u kancelariji. Bio je šokiran, mislim da nikada nije video dvojicu igrača u takvoj svađi. Rekao sam da mi je žao i da nisam smeo da gurnem Nemanju. “Odakle ti je došla ta snaga”, nasmejao se Mojes i dodao “Ozbiljno, ne možeš sa Nemanjom tako”. I dalje sam bio ljut, ali sam otišao kući i planirao kako da udarim Vidu sledećeg dana. Jedva da sam se smirio narednog jutra kada sam stigao na trening, ali nisam video Vidića ceo dan. Dejvid mi je rekao da ne radim ništa glupo i obećao sam da neću – piše u isečku iz Evrine knjige.

Veliki intervju Dragovića: “Plašio sam se da mi Vidić ne otkine glavu, deda je “kriv” što sam Zvezdaš!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar