Ben komentarom pecnuo Partizan: Neverovatno mi je da jedan tim ne izgubi nijedan bod mimo derbija!

Fudbaler sa Komora je bio najzapaženiji protiv Radničkog iz Niša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su nedavno savladali minimalnim rezultatom 1:0 ekipu Radničkog iz Niša, a jedini pogodak na meču postigao je El Fardu Ben.

On je nakon meča dao izjavu za “Sportski žurnal”, gde je na početku pričao o svom učinku u dresu crveno-belih.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Daću sve od sebe da tako bude. Ponosan sam na sve što sam do sada postigao u Crvenoj zvezdi, velika je čast biti najbolji strani strelac u ovakvom klubu. Ovde se uvek zahteva dokazivanje, reč je o klubu koji me samim imenom motiviše da dam i više od ličnih mogućnosti. Lepo je obarati rekorde, ali zaista ne razmišljam o tome, najbitnije je da prikazujem dobru igru, a zadovoljavajući rezultati će doći kao što je to bio slučaj i do sada – istakao je Mohamed El Fardu Ben.

Dotakao se fudbaler sa Komora i pitanja o Partizanu, gde smatra da je neverovatno da jedna ekipa ne gubi bodove mimo derbija.

Iskreno, mislim da će se rešavati nešto i u „malim“ utakmicama. Neverovatno mi je da jedan tim neće izgubiti baš nijedan bod mimo derbija, to prosto zvuči neverovatno u ovom trenutku. Svakako su večiti derbiji veoma važni, ali ponavljam, teško je zamisliti da neka ekipa, bili to mi ili naš večiti rival, ne može da izgubi bukvalno nijedan bod u drugim utakmicama.

Nadovezao se Ben i na priču oko Lige Evrope.

– Imamo zaista dobre šanse, ali smo i svesni da ima još dosta da se igra. Trudimo se da igramo svaku utakmicu kao da je odlučujuća i verujem da će takav pristup doneti rezultat. Imamo kvalitet, beležimo odlične rezultate u Ligi Evrope, nema razloga da tako ne bude i do kraja grupne faze. Dve utakmice od tri igramo na domaćem terenu, nema sumnje da će nam podrška navijača dosta pomoći kako bismo stigli do cilja.

BONUS VIDEO:

Sada znamo ko će naslediti Borjana: Zvezda osigurala čuvara mreže za budućnost! (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs, Sportski žurnal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar