Nakon Zadruge kupili stan od 250.000 EVRA: Alen i Maja Hadrović UŽIVAJU u 110 kvadrata

Hadrović je naveo da stan želi da napuni sa što više dečice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/alenhadrovic_

Nekadašnji učesnici Zadruge Maja i Alen Hadrović nestrpljivo čekaju da upoznaju svoje prvo zajedničko dete, a sada je otkriveno i da su svoje porodično gnezdo rešili da osnuju u Beogradu gde su pazarili nektretninu.

Kako je rekao izvor blizak novopečenom bračnom paru ispričao, oni jedva čekaju da se usele u svoj novi dom, a izabrali su prostrani stan koji je skroz po njihovom ukusu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Odmah posle Zadruge, Alen je znao da će oženiti sa Majom i da je ona devojka s kojom želi da provede ostatak života. Ubrzo su saznali da je beba na putu, bila je i svadba, a Alen je odmah krenuo da se raspituje, da traži stan i gleda lokacije. Bilo mu je bitno da to bude veliko, prostrano i na super lokaciji i uspeo je sve to da nađe – priča izvor.

– Znam da su kupili stan u Vojvode Stepe na Voždovcu, ima više od 100 kvadrata, 110 ja mislim, a Boga mi, pošteno su odrešili kesu. Stan i garaža, sve ih je to izašlo skoro 250.000 evra – dodaje izvor blizak paru.

Hadrović se ubrzo oglasio i potvrdio navedeno.

– Tačno je da smo kupili stan i baš se radujemo. Dugo smo birali stanove, ali smo se odlučili na taj, što zbog lokacije, što zbog neverovatno dobrog rasporeda stana. Znali smo da izvođač radova radi samo ekstra, luks stanove. Jako smo srećni, stan će biti u potpunosti gotov početkom januara, taman kad nam stigne i Vuk! Već osmišljamo kako će izgledati dečja soba za Vuka i Andriju – ushićeno je rekao Alen, koji je na pitanje koliko ga je to dovoljstvo koštalo ostao uzdržan.

– Koja je cena ne želim da iznosim u javnost i koja je kvadratura, ali prostran je stan i mogu samo da kazem da želimo da ga ispunimo sa što više dečice – zaključio je.

BONUS VIDEO:



Izvor: Pink.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar