U streljani u kojoj se juče UBIO mladić (25) već se desila užasna TRAGEDIJA: Miloša zadesila ista sudbina

Niko od stanara okolnih zgrada nije primetio ništa neuobičajeno, jer se u streljani stalno puca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Mladić (25) sinoć se upucao u glavu u jednoj streljani na Savskom vencu. Prema informacijama, on bio je živ po dolasku ekipe Hitne pomoći, ali je ubrzo konstatovana smrt.

U istoj streljani juna 2016. godine Miloš T. (41) iz Beograda izvršio je samoubistvo, takođe pucavši sebi u glavu. Nesrećni mladić preminuo je na licu mesta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je tada ispričao izvor iz istrage, ništa nije slutilo na tragediju.

– Miloš, koji ovde redovno dolazi, pucao je iz svog pištolja. Ništa nije ukazivalo na tragediju. Međutim, kad je završio jednu seriju, za trenutak je zastao. Ostali strelci su mislili da menja šaržer s municijom ili da se odmara. Međutim, on je iznenada pištolj prislonio sebi na slepoočnicu. Odjednom se čuo pucanj i samo je pao na zemlju. Ležao je u lokvi krvi, glava mu je bila gotovo razneta – rekao je izvor iz istrage tada.

Niko od stanara okolnih zgrada nije primetio ništa neuobičajeno, jer se u streljani stalno puca.

– Neko vreme nismo ništa primetili, jer je ovde stalno buka. Stalno se puca, tako da nismo mogli ni da shvatimo šta se dešava, već smo tek posle nekog vremena videli i odmah obavestili policiju i Hitnu pomoć – ispričao je jedan od stanara 2016. godine.

BONUS VIDEO

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar