Dragana Mirković je pre 27 godina snimila SPOT kakav Srbija ranije nije videla: Koštao je PAPRENO (VIDEO)

Za ovu originalnu ideju morala je da izdvoji priličnu svotu novca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: ATA Images

Pevačica Dragana Mirković je 1994. godine snimila nesvakidašnji spot za pesmu “Za mene si ti”, a za to je morala da izdvoji čak 90.000 nemačkih maraka, piše Najžena.

Ovaj spot bio je nešto što u Srbiji do tada nije viđeno, a pevačica je jednom prilikom govorila o tome kako je došlo do ideje za njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rađenje spota kompjuterom postoji već dve do tri godine u Americi, ono što gledamo već par godina na MTV-u i vidimo da je kompjuter dosta zastupljen u tim spotovima i to je nešto što sam ja, naravno, kao svaki čovek koji se bavi poslom koji voli, želela da i ja tako nešto imam. Da uradimo nešto drugačije, novije, da mi, u Jugoslaviji možemo da kažemo da imamo neki kompjuterski spot – rekla je ona na televiziji, prilikom premijernog emitovanja ovog spota.

– Inače, raditi jedan kompjuterski spot stvarno nije jednostavno, posebno ovaj koji ćemo videti. To je rađeno trodimenzionalno, animacija je u pitanju i, bukvalno, snimanje tog spota je na prostoru gde je samo plavo platno iza mene, nema ničega što ćemo videti u spotu, osim mene, a u spotu ćemo videti i taj grad i tog lika MC Tigera – dodala je Dragana.

Istakla je i da se baš pitala kako će izgledati kada docrtaju sve, pošto je morala da glumi na prazno, kao da je MC Tiger tu pored nje i puno joj je pomoglo to što je već imala nekog glumačkog iskustva iza sebe (Slatko od snova).

Ovaj Draganin spot možete pogledati u video prilogu ispod:

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, najzena.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar