Hapšenje zbog PALJENJA automobila Snajperove devojke: Mladić (26) iz Bača iza rešetaka

Zapaljena su dva skupocena automobila marke "bmvx5" i "mercedes", A klase

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto, YouTube/Printscreen

Intenzivnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo izazivanje opšte opasnosti i uhapsili osumnjičenog, M.R. (26) iz Bača.

Sumnja se da je on, 7. oktobra, izazvao požar na dva automobila, parkirana u Stražilovskoj ulici, tako što ih je, prethodno, polio zapaljivom tečnošću. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu, pišu Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Te večeri, podsećamo, zapaljena su dva skupocena automobila marke “bmvx5” i “mercedes”, A klase, koja su u potpunosti izgorela. Vozila su u vlasništvu porodice devojke U.J. (23) iz Novog Sada, koja je pre toga policiji prijavila sugrađanina Slobodana Milutinovića Snajpera, sa kojim je bila u emotivnoj vezi, da je maltretirao i tukao, posle čega je on uhapšen.

Pričinjena je velika materijalna šteta, i niko nije povređen, a porodica kojoj pripadaju automobili živi u obližnjoj zgradi i navodno su parking mesta zakupljena za ta dva vozila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Vatra na automobilima je buknula pola sata iza ponoći, a na snimku koji se sutradan ujutro pojavio na društvenim mrežama, vidi se da parkiranim automobilima na pomenutoj adresi prilazi muškarac sa kapuljačom na glavi, a ubrzo zatim staje u ulaz u zgradu.

Kada su se prolaznici udaljili odatle, on prilazi kolima, i benzinom iz flaše najpre poliva crni automobil, a zatim i crveni, parkiran pred. Buknuo je plamen, a nepoznati je pobegao odatle. Na snimku se još vidi, da mu se zapalila patika.

BONUS VIDEO

 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar