Skandal koji je potresao celu zemlju: Ćerka UDARA majku i urla na nju dok drugarice snimaju (VIDEO)

Nekoliko mladih je čak krenulo ka ovoj kući kako bi se obračunali sa devojkom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/@PuraCensura

Neviđeni skandal dogodio se u kolumbijskoj Antiokiji kada je, kako prenose mediji, jedna maloletnica udarala i vređala svoju majku koja je ušla kako bi uzela torbu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U tom momentu, devojka koja je ležala na podu i čitala časopis odjednom je nasrnula na svoju majku uz viku da odmah napusti sobu, a nekoliko puta ju je udarila i odgurnula, prenosi Kalle Blue Radio.

Nekoliko trenutaka kasnije, majka je demonstrativno bacila lutku i napustila sobu, dok je ćerka sa njom urlala za njom, upućujući joj nestvarno pogrdne reči.

Incident su snimile ostale drudarice devojke koje su bile kod nje u sobi, a jedna od njih je i objavila snimak na društvenim mrežama.

Nakon ovog prizora mnogi korisnici društvenih mreža u Južnoj Americi šokirali su se ponašanjem maloletnice, uz napomenu da je treba dobro prevaspitati i naučiti kako se ponaša sa starijima, a naročito sa roditeljima.

Neki su čak krenuli ka ovoj kući kako bi se obračunali sa devojkom, nakon čega je morala da reaguje i policija kako bi očuvala mir.

Slučaj je dospeo u nadležnost Sekretarijata i Porodične policijske stanie, koja je odobrila mere zaštite ove porodice.

– Maloletnica i njena porodica dobile su podršku opštine u vidu socijalne, psihološke i pravne podrške, kako bi se obezbedilo integralno blagostanje porodičnog jezgra – zaključila je uprava opštine Antiokija.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar