UDAJE se Tamara Đurić: Pogledajte kako poznata starleta izgleda na svom VENČANJU (FOTO+VIDEO)

Ona je pre nekoliko meseci raskinula sa svojim izabranikom, ali je ipak odlučila da se uda za njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Starleta Tamara Đurić, danas se u Hramu Svetog Save zavetuje na večnu ljubav ocu svoje ćerke Tamare, biznismenu Nikoli Kačareviću.

Pored venčanja, održaće se i ceremonija krštenja njihove naslednice, a nakon toga će uslediti proslava u jednom prestoničkom, elitnom restoranu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tamara je odabrala elegantnu, usku belu haljinu i neobičan šešir koji je morala da skine kada je krenula ceremonija venčanja:

Inače, Tamara je početkom ove godine postala majka devojčice kojoj je dala ime Tamara, a oca njenog deteta nikada nije želela da previše eksponira u javnosti. Njih dvoje su prošle godine trebali da se venčaju na Vidovdan, ali su zbog korone slavlje pomerili. Međutim, umesto venčanja, nekoliko meseci posle rođenja njihove ćerke došlo je do raskida.

Tamara je tada napustila Nikolu, a onda i otkrila detalje raskida.

– To se odlagalo. Uvek sam ga hvalila, i sad ne mogu da kažem ništa ružno o njemu. Nije on ništa puno pogrešio, ali sve se skupljalo, pa zajednički život… Nemamo ista interesovanja, nešto je smetalo njemu, nešto meni. On je jako druželjubiv, voli da izlazi, ja sam se malo povukla. Ja sam godinama napoljui i meni je sve to već dosadilo, a njemu nije. Tu smo se malo “hoškali” – pričala je Tamara.

– Nisam žena koju bilo ko može da maltretira. Nikad nismo imali tih problema, Nikola je dobar momak. Ja više nisam s njim, i odmah hoću da se to zna. Muškarci misle da kad se žena porodi i postane majke, da je i njima majka. On je tu malo pogrešio, pošto ja nisam njemu majka i ne želim da budem. Neka on ide kod svoje majke, ja kod svoje i dobro je – zaključila je u emisiji “Premijera”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar