Produžen PRITVOR Veljku Belivuku i ostalim pripadnicima kriminalne grupe

Pritvor im je produžen i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Šporčić

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor do 30 dana Veljku Belivuku i drugim članovima njegove kriminalne grupe.

Naime, krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu, posebno odeljenje za organizovani kriminal je 22. oktobra 2021. godine, odlučujući po službenoj dužnosti o daljim razlozima za zadržavanje okrivljenih u pritvoru, prema okrivljenima V.B., M.M, M.B, M.B, S.L, N.J, V.D, D.T, N.S, N.Đ, N.L, M.A, V.G, A.V, M.T, F.I, Ž.K, B.K, V.G, A.Š, A.Š, M.S, M.L.S, A.D, A.S doneo rešenje kojim je prema okrivljenima produžio pritvor do 30 (trideset) dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se navodi u saopštenju, prema Veljku Belivuku, M.M, M.B, M.B, S.L, N.J, V.D, D.T, N.S, N.Đ, N.L i M.A pritvor je produžen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i jer je za krivična dela koja im se stavljaju na teret propisana kazna zatvora preko deset godina.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar