UŽAS u noćnom klubu: Devojka doživela STRAHOTU, a nije znala šta se desilo dok nije videla snimak (VIDEO)

"To što ne rade ništa povodom ovoga je zaista šokantno"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Studentkinje širom Velike Britanije odlučile su da bojkutuju noćne klubove nakon što se trend ubrizgavanja narkotika u pića devojaka proširio u ovoj zemlji.

One su ovu odluku donele kada je jedna od studentkinja objavila video u kom paralizovana leži na stepenicama nakon što joj je u izlasku ubrizgana droga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Video je nastao pre tri nedelje, a na njemu je 20-godišnja studentkinja iz Surija Ilana El-baz. Autor spornog snimka je njen dečko, a na njemu se vidi kako se studentkinja muči da se popne niz stepenice dok joj glava sve vreme pada i oči joj kolutaju.

Ona je sporni snimak ustupila BBC-u kako bi podigla svest među mladima koliko novi trend “ubadanja” ( žargonski termin za situaciju u kojoj vam neko bez vašeg znanja da narkotike), može biti opasan.

Bila u provodu, pa se ujutro probudila sa čudnim BOLOM u NOGAMA: Zanemela je kad je otkrila šta se desilo

Studentkinja veruje da joj je narkotike dao jedan mladić u klubu, koji joj je te večeri prišao i zamolio je da plešu.

– Kada sam mu rekla da sam ovde sa dečkom, otišao je i više me nije uznemiravao. Sat vemena kasnije krenula sam kući i bila sam potpuno van sebe – kaže ona.


Ona kaže da je tek kada je pogledala snimak postala svesna šta joj se dogodilo.

Ilana je u ispovesti za medije rekla da je imala veliku sreću što je te večeri bila sa prijateljima. Ona je apelovala na klubove da povedu više računa, kako se ovo što je ona doživela više ne dogodi nijednoj devojci.

Posetio 51 KAFANU za DEVET sati – pio pivo, a nije se napio: Evo kako je izveo podvig (VIDEO)

– To što ne rade ništa povodom ovoga je zaista šokantno – kaže ona.

Studentkinje širom Velike Britanije odlučile su da zbog ovakvih slučajeva, koji se u poslednje vreme sve češće viđaju u klubovima, bojkotuju ovakva mesta do daljeg.

Kampanja “Devojke u klubu” počeće večeras u Sautemptonu i planirano je da se u naredna četiri dana proširi po svim univerzitetskim gradovima u zemlji.

BONUS VIDEO: 

Izvor: BBC

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar