Posetio 51 KAFANU za DEVET sati – pio pivo, a nije se napio: Evo kako je izveo podvig (VIDEO)

Mudra priprema donela je veliki uspeh

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Live update

Britanac Met Elis (48) ušao je ovog meseca u Ginisovu knjigu rekorda tako što je proveo čak osam sati i 52 minuta po tamošnjim pabovima, gde je pio pivo a nije se napio.

Elis je ušao u 51 pab pokušavajući da obori prethodni rekord (46 pabova za 10 sati), što mu je na kraju pošlo za rukom pošto je gledao da ulazi u pet objektata za 60 minuta.

U svakom objektu Elis je sedao za sto ili šank sa prijateljima, ali nije svuda pio pivo. Pravilo je bilo da u svakom pabu mora da popije piće, ali nije specijalno naznačeno šta, pa je Elis kombinovao.

– Samo u četiri paba pio sam pivo. I to ne u četiri zaredom. Između piva, u meni su se našli litri dijetalne koka-kole i đusa. Iskustvo iz prošlosti mi je donelo rekord. Ranije sam umeo da za 2-3 sata posetim po 10 pabova. Negde sam se nalivao, a negde ne. Znao sam uvek kada treba da se zaustavim. Iako sam puno pio, to sam kombinovao sa grickalicama i večerama, pa sam ostajao trezan. Tokom obaranja rekorda, u toalet sam otišao 6-7 puta. U 51. pabu sam kapitulirao. Ponosan sam na ovaj uspeh – rekao je Elis.

Elisa su prijatelji slikali u svakom od pabova kako bi dokazima potkrepili ovaj uspeh. Od predstavnika Ginisove knjige rekorda očekuje se da narednih nedelja usvoje novi rekord.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar