Đokovićeva majka iznenadila rečima o Jeleni: Nisam očekivala da će je Novak oženiti, ne podržavam OVO!

- Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari - kaže Dijana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Dijana Đoković, majka najboljeg tenisera na svetu, govorila je o odnosu Novaka i Jelene.

Ona je istakla da nije verovala da će njen sin oženiti Jelenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kao mladić koji se bavio ovim poslom, nije imao vremena za zabavljanje. Više je bio na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva, bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu. Kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju, bilo je vremena za sve, međutim, eto, pobio je to moje mišljenje i oženio se Jelenom – bila je iskrena Dijana u razgovoru za Story.

Takođe, ona ističe da postoje tačke mimoilaženja u odnosu sa Jelenom i Novakom.

– Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari, ne bi bilo dobro da se ja mešam. Ne mešam se u njihov život. Oni retko nažalost dolaze, oni su stvorili svoju porodicu i oazu, Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam  – istakla je Dijana Đoković.

Bonus video:

Đoković o danu kad se mama Dijana naljutila na njega: Nismo imali nimalo prijatan razgovor!

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Ko voli tastu on je lud, voleobi da mu uzme pola para sada samo zbog glupe majke, bolje gledaj gde tvoj muz provodi vreme sa mladjim od tebe,haHA, svarno je glupa ova njegova majka, Gledaj I prati muza gde ide.

    Odgovori
  2. Eto sta radi ovskva majka ona prakticno od sina trazi dase razvede. To su po meni ako je njena izjava o jeleni tacna veomy opasna osoba. Nebih o ovome netice me se sli jr ovo klasican primer mesanja u brak i porodicu. Vid

    Odgovori

Ostavite komentar