Đoković o danu kad se mama Dijana naljutila na njega: Nismo imali nimalo prijatan razgovor!

Za sve je kriva jedna njegova frizura od pre 16 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MIM/PLAVEVSKI ALEKSANDAR / Sipa Press / Profimedia

Novak Đoković se posle pobede nad Džensonom Bruksbijem u osmini finala US opena podsetio početka karijere i dobro nasmejao sve prisutne.

– Sećam se jednog od najdivnijih trenutaka na Australijan openu kada sam se kvalifikovao i igrao protiv Safina na centralnom terenu, a ranije tog dana sam se ošišao. Zatim me je predivna frizerka pitala „Da li želiš da uradiš nešto specijalno za večeras?“. Upitao sam je „Šta predlažeš?“ Rekla mi je „Možda bi trebalo da ti obojimo prednji deo“. Nikada to nisam uradio u životu i rekao sam „Zašto da ne“. Imao sam 17, 18 godina, pa rekoh ako već izlazim na veliku scenu uradiću to sa stilom – počeo je Novak.

Ipak, njegovoj mami Dijani se nije svidela Novakova nova frizura.

– Moja majka nije bila srećna što vidi to, nismo imali prijatan razgovor kasnije. Ali smejali smo se posle, deluje kao da je godinama daleko. Prošlo je 16 godina od prvog meča na centralnom terenu, bila je ovo sjajna vožnja. Teško je razmišljati o svemu dok još uvek putujete, ljudi me često pitaju kako se osećaš, šta misliš… Tenis je sport u kome moraš da okreneš novu stranicu svakog dana, završio si ovaj turnir, šta sad… Šta želiš da ostvariš, gde putuješ. Ako nemaš vremena da razmišljam o svemu gde si bio, zahvalan sam na svemu, jednog dana kada ne budem više igrao tenis verovatno ću imati bolji pogled na sve.

Ni on nije siguran da li je bila plave ili zelene boje u tom momentu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Ala Novače, palamudiš o svemu, uvijek si sveprisutan, pa kad ne ide mediji te kao "razvlače". Razvlačiš ti sam sebe! Koncentiši se, nisi tu da zabavljaš narod, ni ti ni tvoja supruga! Igraj tenis, budi sportista... a koliko znam i supruga je dobro školovana, nek se drži struke! Čuj frizura i mama - zamisli Federera da tako priča....

    Odgovori

Ostavite komentar