Gordana (30) prošla kroz PAKAO zbog trenutka nepažnje: “Mesec dana nakon toga otišla sam kod LEKARA”

Kako je ispričala, ona nije mogla ni da sluti da će joj se nešto ovako dogoditi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Prvo seksualno iskustvo nikada nije najprijatnija tema. Trema, panika, strah, samo su neka od osećanja sa kojima se partneri u tom trenutku susreću. Da se ono nekada može pretvoriti u pravu katastrofu svedoči i slučaj Gordane koja je prošle godine podelila svoju ispovest.

Naime, kako je ispričala, ona nije mogla ni da sluti da će joj se nešto ovako dogoditi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Izgubila sam nevinost sa 25 godina. Nisam bila od onih tradicionalnih riba što se čuvaju za brak, ali jednostavno, nisam do tada našla zadovoljavajućeg kandidata. Nisam svetica, ali nisam ni zatucani gabor. Prosto, nikada nisam želela da budem od onih žena što menjaju muškarce k’o na pokretnoj traci. Ali…

Foto: Wavebreak / Profimedia

Čuvala se ja tako i na kraju nagrabusila. Kako? Pa… Ovo što se meni dogodilo ni najvećem baksuzu nije.

Počela sam vezicu sa Milošem. I sada, da ne govorim koliko je bio galantan, simpatičan, neodoljiv, jer podrazumeva da sam bila sa nekim zato što sam se primila na njega. Sve u svemu, posle određenog vremena, shvatim ja da je on taj koji će da otvori “moja manastirska vrata”.

Veza nije dugo opstala, a ni moje zdravlje. Nepunih mesec dana nakon raskida otišla sam kod ginekologa, gde mi je ustanovljeno da imam kondilome i hlamidiju. Pomislih, svaka čast srećnice! Međutim, ubrzo je stigla i kandida od antibiotika, ali moj baksuzluk nije imao kraja.

Odradila sam Papanikolau test i on je pokazao da sam III grupa. Bila sam očajna, ali u celoj nesreći upoznala sam Bojana, koji je sa mnom prošao kroz sve faze lečenja.

Mesecima sam bila u katastrofalnom stanju, ali uz brigu i pažnju mog Bojana, sa kojim sam i danas, uspešno sam sve preživela. Napominjem, za sve to vreme nisam ni pomišljala na seks. Pravo je čudo kako uživam u njemu nakon svega što mi se dogodilo.

Miloša nikada nisam kontaktirala da mu “sve po spisku” zato što mi je preneo sve genitalne đavole… Verovatno i dalje seje polne bolesti, ko će ga znati. Poenta moje priče je da se ovakve stvari ne događaju samo ženama lakog morala… Vidite da sam ja ”ubola iz prve”. Dakle, zaštićeni seksualni odnosi i bolji izbor partnera i pamet u glavu, drage moje.

BONUS VIDEO

Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar