Boho stil u sred jeseni: Haljina koju je HALE BERI odabrala za crveni tepih će vas očarati (FOTO)

Da li vam se sviđa ovo šarenilo boja?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Glumica Hale Beri (55) važi za jednu od najlepših poznatih ličnosti Holivuda.

Svojim stilom iznova dokazuje koliko je lepa žena i koliko ulaže u sebe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je prisustvovala gala večeri pod nazivom “Žene u Holivudu” koje je održano u Los Anđelesu, a koje je 27. put tradicionalno organizovao magazin Elle i na kom je nagrađena za svoja dostignuća u filmskoj industriji.

Hale je za crveni tepih odabrala maksi – haljinu koju krasi veoma smeo izrez, a reč je o modelu brenda Dundas, uglednog norveškog dizajnera Petera Dundasa. Ona je u osnovi crna, a krase je detalji u vidu cvetnog dezena i listića različitih nijansi ljubičaste i ružičaste boje, dok su poseban detalj puf rukavi i smeo šlic.

U pitanju je vrlo udobna toaleta u boho stilu, koji se obično vezuje za letnju sezonu, ali je i te kako prikladan i za jesenje mesece, a haljina u kojoj je Hale očarala sve prisutne je savršen izbor za večernju priliku, dok bi u varijanti s manje dubokim dekolteom bila odlično rešenje i za dnevni izlazak.

Glumica je uz to ponela i crne sandale s vrlo visokim štiklama i zlatnu torbicu neobičnog oblika, a zlatne nijanse dominirale su i nakitom – nizom ogrlica različite dužine, širokim narukvicama, visećim minđušama i veoma neobičnim prstenjem. Budući da nema efektnog boho izdanja bez mnoštva nakita, glumica je pustila mašti na volju i postigla odličan efekat.

Kosu je podigla u neurednu punđu i, kao i obično, odlučila se za minimum šminke.

Pogledajte galeriju:

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Glossy

Komentari (1)

Ostavite komentar