Danska policija na ćirilici izdala važno saopštenje nekoliko sati pred meč Midtjiland – Zvezda!

Očekuje se da na MCH areni u Herningu bude oko 8.000 navijača, od čega organizatori očekuju između 1.000 i 1.500 pristalica srpskog kluba, mahom naših "gastarbajtera"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Midtjilandu (18.45) u 3. kolu Lige Evrope, a nekoliko sati pred meč na “MCH areni”, danska policija izdala je saopštenje koje se tiče navijača srpskog šampiona.

Danci u proglasu, koji je napisan na ćirilici, žele da upoznaju “delije” sa onim što ih čeka u Herningu, kao i šta se neće tolerisati.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Danska policija želi dobrodošlicu svim navijačima Crvene zvezde u Dansku i grad Herning. Policija u Danskoj želi da se utakmice odvijaju bez incidenata i da navijači imaju ugođaj i doživljaj takmičenja. Iz tog razloga, policija se zalaže da uputi i pomogne navijačima pre i u toku utakmice. Policiju ćete videti u fluorescentnim prslucima. Ako su vam potrebna uputstva ili pomoć u toku boravka van stadiona, njima se možete obratiti. Policija očekuje da ćete pratiti njihova upustva, savete ili naredbe – stoji u obaveštenju, u kojem su i mapa samog stadiona, kao i gde su ulazi i posebni sektori.

Takođe, policija je u proglasu ostavila i mapu grada uz oznake gde su stadion i železnička stanica. Ipak, najveći akcenat stavljen je na upozorenja policije na šta navijači treba da obrate pažnju. Tu se navodi da se neće tolerisati nasilno ponašanje, pijanstvo, posedovanje i korišćenje droge, pirotehnike, posedovanje oružja. Navedeno je i kakve kazne navijači mogu da očekuju, ukoliko prekrše zakon i neka od ovih pravila.

Očekuje se da na MCH areni u Herningu bude oko 8.000 navijača, od čega organizatori očekuju između 1.000 i 1.500 navijača Zvezde, koji su prevashodno srpski “gastarbajteri” iz Danske ili iz okolnih zemalja.

Bonus video:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar