Anastasija pričala o borbi sa koronom i dodala: Onima koji se nisu vakcinisali rekla bih samo DVE REČI

Pevačica otvoreno o svemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Anastasija Ražnatović govorila je o svojoj borbi sa koronavirusom, a već je poznato da se ona pre nekog vremena i vakcinisala.

Sada je otkrila i koji su bili glavni razlozi za to.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Posle užasa koji je čitavu planetu zahvatio samo sam razmišljala koliko je daleko rešenje. Čim se vakcina pojavila, znala sam da ću biti među prvima koja će stati u red da je prime i time pokazati odgovornost i prema sebi i prema porodici, pa i svim ljudima. Ovo je 21. vek i logično je da očekujemo kada se već desila pandemija, da medicina odgovori u kratkom roku na najbolji mogući način – rekla je Anastasija za Mondo.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Primila sam Sinofarm vakcinu jer je to bio period kada se još uvek malo znalo o svim vakcinama, pa sam se vodila logikom…Klasična vakcina, napravili su je oni gde je virus i počeo i bila sam sigurna da neću imati nikakve reakcije. Sada bih primila bilo koju koja je odobrena od strane naše države i Svetske zdravstvene organizacije – dodala je pevačica.

Imala je i poruku za sve one koji se nisu vakcinisali.

– Rekla bih im samo dve reči: što pre. Što pre da se vakcinišemo. Mi mladi, da zaštitimo sebe, svoje roditelje, svoje prijatelje. Što pre da se vratimo normalnom životu, na fakultete, u školske klupe… Što pre da možemo da bez straha odemo u pozorište, bioskope, koncerte, utakmice, klubove. Što pre da bi živeli, radili, putovali – izjavila je Tasa.

Pre nego što se vakcinisala i sama je preležala koronavirus.

– Nažalost, imala sam koronu, na sreću prošla je gotovo bez ikakvih simptoma. To nije promenilo moj stav i moje mišljenje o kovidu. Mnogi moji prijatelji i poznanici nisu prošli tako lako kroz taj virus i ja sam imala svest o tome da mogu i drugi put da se zarazim i da možda prođem sasvim drugačije, zato nisam imala nikakvu dilemu vakcinisati se ili ne – istakla je Ražnatovićeva za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar