Isak Šabanović o nastupima, ženama, karijeri: “Tako nešto NIKAD nisam osetio i DOŽIVEO”

Pevač otvorio dušu o svemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/K1

Mlada nada naše muzičke scene Isak Šabanović danas je u jednoj emisiji priznao da se još uvek navikava na Beograd.

– Dvaput sam iznajmio stan i dvaput otišao, nisam se još navikao na Beograd, ali privikavam se. Gužva je, uvek frka… Ali verujem jednoj mojoj prijateljici koja kaže: “Kad se inficiraš Beogradom, biće ti lakše”. Iznajmiću stan uskoro i biću tu – rekao je dvadesetšestogodišnji pevač u emisiji “Kec na jedanaest” i priznao da pred svaki nastup, bilo u klubu ili na televizijiima tremu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ako nema treme onda nema ni odgovornosti, pa posao odrađuješ „onako“ – istakao je Isak.

Tokom leta za nama prevalio je veliku kilometražu i imao mnogo nastupa.

– Pozove me letos menadžer i kaže: “E, Isak, jel možeš pet dana zaredom da pevaš?”. I ja kažem: “Mogu”. Znalo je da bude i 6.000 kilometara u pet dana. Jednog dana stigli smo u Makedoniju i zapitao sam se kako znaju oni za mene tamo. To mi je prvi put da dođe 2.000 ljudi u jedan zatvoreni prostor i da znaju moju pesmu. Tako nešto nikad nisam osetio i doživeo – kazao je Isak.

Foto: Printscreen/K1

S osmehom je otkrio da je „ljubav dobro i da ima lepih žena“, kao i da mu je jedna od neostvarenih želja da nastupi na Evroviziji. Takođe, podelio je sa gledaocima i zanimljivost da mu mnogi kažu da se rodio u pogrešno vreme.

– Kažu mi neki da sam se rodio u pogrešnom trenutku sa „ovom mojom muzikom“. Šta ću, sve je do mene, do Boga i do sreće. Ali, voleo bih da sam se ovim poslom bavio tokom osamdesetih godina – priznao je mladi pevač.

Njegova pesma „Prvo jutro“ dospela je u trending, a Isak kaže:

– „Prvo jutro“, ali peta sreća. Pre „Zvezda Granda“ imao sam četiri pesme, ali ova je postala hit. Autori su Mili i Saša Lazić, a tekst je pravljen tako što smo seli i razgovarali šta ćemo da pevamo i rekli: “Ajmo o ženama”. Onda smo se saglasili da ubacimo i neki „mjesec“.

Otkrio je Bjelopoljac i da je u Podgorici diplomirao filmsku produkciju i da već radi na novim pesmama.

– Dao sam malo gasa i pravimo dve pesme. Jedna će biti brza, a druga balada koja je već napisana i idem baš večeras da je „probam“. Objaviću je do Nove godine – kazao je Isak i otkrio da se kao pripravnik bavio pozorišnom produkcijom. – Mislio sam da ću tu da ostanem, ali sad mi to ne treba, jer ovo što radim je moje. Hteo sam da se obezbedim, da imam diplomu ako ništa ne bude od muzike, da imam gde da se zaposlim. Ali, bolje je ovako, uokviriš diplomu i daš roditeljima da se hvale, a ja ću da pevam – kazao je šarmantni Isak na televiziji K1.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar