Profesorka silovala dečaka (12), pa se posle i UDALA za njega: 24 godine kasnije, KARMA ju je raznela

Celog života znala je da je to što je uradila pogrešno, ali nije mogla protiv sopstvenih osećanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Zumapress/Mega/people.com

Navršilo se tačno godinu dana otkako je u Sijetlu preminula izvesna profesorka Meri Kej Leturno (58) koja je pre 25 godina izazvala skandal o kojem je cela zemlja pričala.

Koliko je ono što je radila tokom života iznova šokiralo tamošnju javnost dovoljno govori i to što se mediji i danas utrkuju ko će nešto novo sada o njoj iskopati.

Poslednje do čega su došli je da je Meri Kej pred smrt napisala 30 pisama za isto toliko, njoj najbližih ljudi u kojima je pisala da se neizmerno kaje zbog bola koji im je priredila.

Šta je to uradila Meri Kej Leturno da je davne 1996. godine o njoj pisala cela Amerika?

Profesorka osnovne škole u Sijetlu silovala je 12-godišnjeg učenika nakon što mu je priznala da mu se silno dopada.

Leturno je posle silovanja 1996. godine započela i tajnu vezu sa Vilijem Fualuom koji se u međuvremenu zaljubio u svoju profesorku. Ne samo što su njeni najbliži ali i lokalna zajednica otkrili šta se dogodilo, već je Meri Kej morala iza rešetaka.

Tamo je provela punih sedam godina a kada je izašla na slobodu, ponovo je uspostavila kontakt sa tada odraslim muškarcem Vilijem.

Među njima se razvila hemija. On je prekinuo dugogodišnju vezu sa devojkom i novi par se posle silovanja, tajne veze i njenog zatvora – venčao. U braku su dobili dvoje dece, a 2017. godine Vili je rešio da se razvede od Meri Kej kojoj je sve jako teško palo.

Ne samo što Vilija nikad nije prebolela, već je dobila i rak od kojeg je umrla pre godinu dana. Nekadašnji njeni prijatelji i kolege u školi komentarisali su tada da ju je Bog kaznio za to što je silovala dečaka od 12 godina, dok je javnost bila podeljena.

– Meri Kej je u pismu navela da se kaje zbog svega kao i da ju je sudbina kaznila zbog odluke da ima nedozvoljeni seks sa jednim dečakom. Bez obzira što ih je život kasnije iznova spajao, ona je oduvek osećala krivicu. Znala je da je napravila haos od života ne samo sebi već i najbližima te 1996. godine – rekao je za magazin Pipl čovek blizak Meri Kej koji je uostalom i dobio jedno od pomenutih pisama od nje.

Meri Kej Leturno ostavila je iza sebe šestoro dece, od toga četvoro koje je dobila sa Stivom Leturnoom pre nego što ga je otkačila zbog dvanaestogodišnjeg dečaka.



Izvor: People

Komentari (4)

Ostavite komentar