“Ne otvarajte mi STARU RANU”: Rada Manojlović je trebalo da snimi HIT koji je završio kod OVE pevačice

Pre toga se oprostila od pesme "Bred Pit" koju je otpevala Severina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/A.Nalbantjan

Rada Manojlović u više navrata je koleginicama “poklanjala” pesme koje su kasnije postale veliki hitovi, a jedna od njih joj je i dan-danas velika rana.

Nakon što je pre deset godina stopirano izdavanje njenog novog albuma, pevačica se oprostila od “Breda Pita” koji je na kraju završio kod Severine. Još jedna numera namenjena najpre Radi je završila u rukama drugog izvođača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U pitanju je pesma “Skini me”, koju je na kraju snimila Ivana Šašić.

FOTO: ATA Images

Ipak, interesantno je da je Manojlovićeva snimila demo verziju ove numere i da se ona pojavila na jutjubu otprilike u istom trenutku kada je Šašićka izdala album.

Radini fanovi pitali su je putem društvenih mreža zbog čega nije zadržala pesmu, te da u njenoj izvedbi mnogo bolje zvuči, na šta je ona odgovorila i priznala da se i danas kaje.

FOTO: Printcsreen/Twitter

– Mnogo teško pitanje, ne otvaraj staru ranu. Nije bilo do mene! Zato kažem, stara rana. Ja sam snimila demo, zvala tekstopisca da promenimo jednu ili dve reči, ne znam gde, u refrenu ili drugoj strofi, to je skoro bila gotova stvar, i samo što nisam počela da najavljujem pesmu, vidim već snimljena, i tako… – odgovorila je Rada i dodala da je pesma “top”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar