Hana se kobnog dana vraćala kući: Monstrum (41) je ZVERSKI silovao i zadavio – izustila je samo OVE reči

On se u trenutku kada je ubica zapazio nalazila nadomak kuće svojih roditelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Tog 14. marta, 2003. godine. dogodilo se zversko ubistvo koje je šokiralo svetsku javnost. Nažalost, žrtva ovog monstruoznog zločina imala je samo 17 godina.

Naime, kada je 17-godišnja Hana Foster počela da se vraća kući Portsvudom, neuglednom ulicom prepunom restorana brze hrane, skromnih pabova i malih preduzeća u oblasti Bevois Valej u Sautemptonu, bila je nadomak kuće svojih roditelja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Hana je bila sjajan đak i uveliko je kovala planove da studira medicinu. Ali u toj šetnji, 14. marta 2003. godine, nakon noćnog provoda sa prijateljima, kidnapovao ju je muškarac po imenu Maninder Pal Sing Koli.

Naime, 41-godišnji vozač kombija prišao je tinejdžerki i ugurao je u svoje službeno vozilo, a potom je silovao i zadavio. Nakon ovog monstruoznog zločina, ubica je bacio njeno telo na jedno mesto na periferiji grada.

Detalji o njenim poslednjim satima su ostali poprilično nejasni, ali je jedno bez sumnje sigurno – bila je jako uplašena. Naime, nakon što je oteta, uspela je da obavi očajnički poziv na 999, ali pošto nije mogla da razgovara direktno sa operaterom, poziv je prekinut.

Njena majka, Hilari, kasnije je rekla da nikada nije čula da Hana zvuči tako uplašeno. Tokom snimanja telefonskog poziva od 50 sekundi, tinejdžerka je dala svoje lažno ime, sestrino, muškarcu koji joj je postavljao pitanja s druge strane veze. Pred kraj poziva mogao se čuti njen glas koji je izustio: “Huh, slušaj, bilo šta“ – pre nego što je linija prekinuta.

Ubrzo nakon poziva, ubica, kojeg je jedan meštanin opisao kao „kockara,pijanca, rasipnika“, je pronašao mirno i napušteno mesto gde je parkirao svoj kombi i silovao tinejdžerku, a potom je zadavio. U njenom telu pronađen je njegov DNK.

Nakon ubistva, bacio je njeno telo, a zatim se odvezao kući svojoj ženi i dvoje male dece.

Međutim, pravda dugo nije bila zadovoljena, budući da je ubica ove tinejdžerke dugo čekao u sudskom pritvoru u Indiji, na služenje svoje kazne. Konačno, 28. jula 2007. godine izručen je Velikoj Britaniji. Ipak, tek 2013. godine, ovaj monstrum osuđen je na doživotni zatvor.

BONUS VIDEO

Izvor: theguardian.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar