Mandarić poprilično opleo po Savu Miloševiću: Oštre reči o bivšem saradniku odjeknule Srbijom i Balkanom!

- Ja sam zapravo želeo da dovedem Roberta Prosinečkog za trenera i onda mi je jedan moj nećak, koji sarađuje sa menadžerom Nenadom Jestrovićem, rekao da je Savo pravo rešenje - otkriva Mandarić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsportphoto

Doskorašnji vlasnik ljubljanske Olimpije Milan Mandarić otkrio je kakav odnos je imao sa sada već bivšim trenerom tog kluba, ali i Partizana Savom Miloševićem.

– Sava poznajem i poštujem kao fudbalsku legendu. Znao sam ga kao igrača, a manje kao trenera. On je dobar čovek, ali i jako tvrdoglav. U svojoj karijeri nisam imao slučaj da nemam komunikaciju sa trenerom, kao što je to bilo sa Savom. Nisam nikad pomislio da mu se mešam u posao, sastavljam tim i slično, to je njegova obaveza. Želeo sam da imam povratnu informaciju, da znam šta se dešava, kakvi su igrači i slično.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je sam Mandarić rekao za Informer, Savo navodno nije bio prva opcija, već je to bila igračka legenda Crvene zvezde.

Foto: EPA/KERIM OKTEN

– Ja sam zapravo želeo da dovedem Roberta Prosinečkog za trenera i onda mi je jedan moj nećak, koji sarađuje sa menadžerom Nenadom Jestrovićem, rekao da je Savo pravo rešenje, da ume da izvadi tim iz problema. Poslušao sam ga i doveli su ga. E sad, kad su novi vlasnici dolazili, rekli su mi da hoće nekog svog. Nisam očekivao da će Sava jednostavno da sklone a da ne popričaju prethodno sa njim. Nisam bio u zemlji, tako da ću tek da se vidim sa njim i da rešimo sve što je ostalo nerešeno.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar