POSLEDNJE REČI tragično stradale glumice izazivaju jezu: “Volela bih da budem živa i zdrava, da plovim”

Bila je puna nade, a onda je tuđom nepažnjom njen život zauvek ugašen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Denis Periša

Hrvatska glumica Dolores Lambaša preminula je 23. oktobra 2013. godine nakon teške saobraćajne nesreće kod Slavonskog Broda.

Za volanom je tada bio njen stariji kolega Stojan Matavulj koji je bio na izdržavanju zatvorske kazne zbog izazivanja nesreće u kojoj je stradala Lambaša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dolores je u trenutku smrti imala samo 32 godine, a u svom poslednjem intervjuu rekla je kako joj je jedina želja da bude živa i zdrava.

– Za trideset godina volela bih da budem živa i zdrava. Volela bih i dalje glumim, plovim i lovim ribu. Ma ne treba meni puno. Mene mogu povrediti samo razočaranja. Znam koliko sam spremna učiniti za ljude koji uspeju da uđu u prvi krug mog srca, ta ljubav je bezuslovna. Ali kada očekujem isto od tih ljudi, gotovo uvek se razočaram. U životu je najbolje očekivati određene stvari samo od sebe i sam sebi dokazivati vlastiti rast – rekla je ona hrvatskim medijima, preneo je Glossy.

O njenom životu snimljen je i dokumentarni film koji nosi naziv “Naslovnica”, a koji je prikazan tek nakon njene smrti.

– Nisam ostvarena ni u jednom smislu. Ni kao žena, ni kao glumica, ni kao osoba, nisam do kraja postavljena. Još toliko toga bih htela napraviti, videti… To je jedan proces, ne mogu ja sa 31 godinom biti finalizovana do kraja iako sam imala šanse da napravim puno više, ali ni ja često ne znam šta bih sa šansama – rekla je ona u filmu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar