“U Srbiji toga ima na svakom ćošku”: Kanađanka sa momkom posetila našu zemlju, jedna stvar je ŠOKIRALA

Svoj obilazak prestonice završili su u jednoj popularnoj kafani blizu centra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Kada dođe jesen u Srbiji priroda obuče nove boje i dobije pravi jesenji sjaj, tu atmosferu žele da osete i mnogobrojni turisti koji se za posetu naše zemlje upravo odluče u ovom buntovnom periodu godine.

Jedna od takvih turista je kanađanka Ivana, koja snima popularne vlogove na svojim proputovanjima na kanalu “Jetlegwarriors”. Ona se oduševila našom zemljom, pored mnogobrojnih pozivitnih komentara koje je opisala tokom video snimka, ona je ipak morala da svojim pratiocima kaže da je ipak jedna stvar u Srbiji posebno iznenadila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ivana je sa svojim partnerom obišla gradove kod nas, a obilazak Srbije počela je u Beogradu, u ulici Knez Mihailove, oni su zajedno konstantovali da je naša prestonica izuzetno čista i odnosu na druge gradove. Svoj obilazak prestonice završili su u jednoj popularnoj kafani blizu centra.

Ivanin partner je pitao da kaže svojim pratiocima ipak šta joj je ostavilo najveći utisak. Ivana je podelila svoj utisak da ju je šokiralo što u gradu ima mnogo pekara, prema njenin rečima “bukvalno na svakom ćošku”. Ono što je nasmejalo sve pratioce kanale je to što je nakon takvog utiska, ona odmah rekla svom pratneru da odu i pojedu nešto upravo u pekari.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar