Snimak se brzo širi društvenim mrežama: Policajac poslao BRUTALNU PORUKU važnom političaru (VIDEO)

Na snimku se čuje i kako se policajac zahvaljuje svojim kolegama i građanima na podršci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Policajac iz američke savezne države Vašington u svojim poslednjim trenucima na dužnosti poručio je guverneru Džeju Insliju da ga “poljubi u du*e”, a video snimak te poruke postao je popularan među korisnicima interneta.

Poruka guverneru Vašingtona upućena je dva dana pre roka za kompletiranje obavezne vakcinacije protiv virusa korona za zaposlene u državnoj službi u toj američkoj državi. Oni koji se ne vakcinišu suočeni su sa gubitkom posla.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Snimak neimenovanog policajca počeo je da kruži društvenim mrežama u subotu, prikazujući ga kako se poslednji put odjavljuje svom dispečeru dok sedi u svom patrolnom automobilu.

– Ovo je moje poslednje javljanje, a nakon 22 godine služenja građanima države Vašington, od mene je zatraženo da odem jer sam prljav – rekao je on.

Policajac nije precizirao šta misli pod „prljavim“, ali je radijski voditelj iz Sijetla Džejson Ranc, koji je zakazao intervju sa njim, rekao da je otpušten zbog prkosa odluci guvernera Džeja Inslija o obaveznoj vakcinaciji protiv kovida 19.

Na snimku se čuje i kako se policajac zahvaljuje svojim kolegama i građanima na podršci i dodaje:

– Ovo je poslednji put da me čujete u državnom patrolnom automobilu, a Džej Insli može da me poljubi u du*e.

Nakon kratke pauze, dispečer se zahvalio policajcu na dosadašnjem radu i uspesima.

– Bili ste odličan uzor i mentor svim mladim kolegama koji služe u ovoj oblasti deleći svoje znanje i iskustvo tokom godina. Hvala – rekao je dispečer.

Snimak je brzo postao popularan na društvenim mrežama pokazujući sve veći jaz mžu Amerikancima kada je reč o stavu o vakcinaciji.

BONUS VIDEO:

Izvor: Sputnjik

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar