Marija Kulić otkrila šta je pričala sa Zolom pred ULAZAK u Zadrugu: “BOLESNA sam, ali stvari su jasne”

Sve zanima o čemu su to pričali majka Miljane Kulić i potencijalni zet koji do sada nije imao njenu naklonost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nemanja Kostić

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić, oglasila se i do detalja objasnila razgovor za Lazarom Čolićem Zolom, koji je od sinoć zajedno sa Miljanom pod krovom “Zadruge”.

– On je mene juče pozvao, ja nisam osoba koja se ne javlja na telefon ili spušta slušalicu bilo kome. Bio je kulturan. On mene nikad nije zvao, ali sinoć kad me je pozvao, ja sam se iznenadila, nisam očekivala poziv. Obradovalo me je samo što je prvi put uradio nešto za Miljanu. Znam da bi njoj mnogo značilo da čuje da se on čuo sa mnom i da joj prenese da smo mi dobro. Za razliku do sada, gde apsolutno nikad ništa nije uradio, niti je pozvao nas da pita kako smo, sada je pozvao da bi njoj uneo informacije. Meni je u cilju da ona kad je već ušla bude tamo do kraja, rekla sam mu da ovog puta bude uz nju, da ne bude nezahvalan kao ranije. Neka se drže zajedno i neka budu zajedno protiv drugih, to su moje reči – otkriva Marija za “Pink”, pa nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja nisam bila za to da ona uđe ove sezone, međutim ona je ipak otišla. Šta i kako će biti sa njima, to sad zavisi od njega, kako će on da se postavi prema njoj, pa ću takva biti i ja prema njemu, po zasluzi. Ako bude bio dobar i olakša Miljani boravak u rijalitiju, onda je okej, ali ako nbude bilo po starom, onda ćemo po starom, i još gore nego do sada.

Foto: ATA Images

Ipak, kako kaže, nije promenila ploču, te i dalje stoji pri svom pređašnjom stavu, kada je Zola u pitanju.

– Ja sam bolesna žena i više nemam snage da se borim sa Miljanom i da joj neke stvari dokazujem, koje su svim normalnim ljudima jasne i očigledne. Pošto je ona tako izabrala da bude sa njim, ja ne mogu da joj stavljam so na ranu i da budem protiv nje, pa da ona na kraju opet pobegne. Ko hoće, on može da se promeni. Čisto sumnjam da će doći do Zoline promene, i prema njoj i prema životu uopšte, jer ja sam protiv poroka koje on ima, tako da videćemo kako će biti u ovoj sezoni, pa ćemo nastaviti u pozitivnom ili u negativnom kontekstu – priča Marija, pa se osvrnula i na Miljanine suze.

BONUS VIDEO:



Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar