Mihajlović besneo na sudije: Ja ovo ne mogu da razumem, nemoguće je šta nam rade!

"Možda će sudije biti suspendovane, ali mi smo zbog ovakvih stvari već izgubili četiri boda - dva danas i dva protiv Đenove"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alberto Lingria/Xinhua)

Udineze i Bolonja danas su igrali nerešeno, 1:1, a “slađi” bod ovoga puta ide domaćinu koji je čitavo drugo poluvreme imao fudbalera manje na terenu zbog isključenja Pereire u 38. minutu meča.

Bolonja je u nastavku povela golom Baroua u 67. minutu, a bod Udinezeu doneo je Beto, šesnaest minuta kasnije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo taj izjednačujući gol bio je razlog ljutnje trenera Bolonje Siniše Mihajlovića koji smatra da je u situaciji iz koje je domaćin postigao gol, čuvar mreže Bolonje Lukaš Skorupski bio fauliran, a da to nije signalizirao ni glavni sudija Abiso, niti je bilo reakcije iz VAR sobe.

“Ne mogu da razumem zbog čega kada neko bude isključen, sudija posle mora da pravi kompenzacije kod ostalih odluka. Skorupski nije mogao da skoči zbog Bekaa, a golman ne sme da bude ometan u svom petercu. Nije mi jasno ni zašto VAR nije reagovao. Možda će sudije biti suspendovane, ali mi smo zbog ovakvih stvari već izgubili četiri boda – dva danas i dva protiv Đenove”, objašnjava Mihajlović.

Ali, ni tu se nije zaustavio…

“Pogledajte žuti karton za Svanberga. Ja znam kako stvari funkcionišu i zbog toga sam morao da ga zamenim. Ali kako je moguće da je to bilo za žuti karton? Kako je to žuti karton?” upitao je Mihajlović.

Atalanta ubedljiva u Empoliju: Raspucani Iličić doneo pobedu gostima, Mihi samo bod u Udinama (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Sinisa losi ste veoma losi.I veoma veoma lose igrate.To je ekipa iz pete lige a ne prve.Zao mi je iako navijam za tebe.

    Odgovori

Ostavite komentar