Skandal! Ni grama nacionalnog dostojanstva: Tepić otišla u Hrvatsku, u Cavtat, da pljuje po Srbiji (FOTO)

Šta drugo očekivati od osobe koja kaze da su Srbi genocidni narod?!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Potpredsednica Stranke slobode i pravde i desna ruka Dragana Đilasa, Marinika Tepić boravila je u Cavtatu na međunarodnoj konferenciji evropskih socijaldemokrata. Ona je na toj konferenciji, po ko zna koji put, “udarila” po svojoj zemlji pričajući o Srbiji, kako samo ona vidi, sve loše.

Da njene reči kao ni vest o tome šta je uradila neće izenaditi mnoge, govori i to što kada se pogleda istorija Marinike Tepić, žene koja javno priča da su Srbi genocidni narod, svima je jasno za šta se ona bori – rušenja ugleda Srbije na svim nivoima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Danas, kad se odlučuje o sudbini srpskog naroda na Kosmetu, Marinika pljuje po zemlji u kojoj živi. Otišla je kod Hrvata u zagrljaj, pa gnusno lagala kako Srbiji navodno preti građanski rat.

Njeno izalganje i “pljuvanje” po rođenoj zemlji preneo je portal “Direktno.rs”, koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom upravo njenog gazde Dragana Đilasa.

Foto: Printscreen

Podsetimo, Marinika Tepić je potpisala 2016. godine Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid. Više o tome KLIKOM OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Au pa nisam ni znao da je došla došla u HR valjda da se angažuje da nama Srbima bude bolje (u HR) Jao bre…pa nek dođe i kaže meni u oči da sam genocidan.Šta joj je u glavi mozgić kao hiljaditi deo od pola rižinog zrna?Zamislite taj bezobrazluk i bahatost-hoće li posetiti Grubore-ma ne ona je mutava ne zna šta je tamo bilo. Kad si bezobrazan i bahat onda si “marinika” neverovatno glupa.

    Odgovori
  2. Kako ta žena ima obraza da izađe na ulicu? Malo im je što pljuju Srbiju, zato što ih EU parlamentarci nisu postavili na vlast po zahtevu koji su im ispostavili i kao što je to urađeno u Makedonijij, oni sada pljuju i Evropu. Niko ne valja samo je Đilas dobar? Šta li će moći da kažu posle izbora kad budu na nivou statističke greške?

    Odgovori

Ostavite komentar