Novi DETALJI iz istrage zločina kod Aleksinca: Ubica prerušen u POLICAJCA zaustavio Gorana Đokića?

Posle urađene rekonstrukcije zločina sumnja se da je ubica u Moravcu u zasedi čekao Đokiće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva,Objektiv.rs

Vlasnik menjačnice u Aleksincu Goran Đokić (47), njegova supruga Gordana (46) i ćerka Lidija ubijeni su 26. septembra u Moravcu zbog velike sume novca, od koje se Goran nije odvajao, ali i zbog osvete! Veruje se, naime, da je Goran imao neke neraščišćene račune sa ubicom, koji nije želeo samo da ga opljačka već i da mu iz strašne mržnje i osvete zatre celu porodicu!

Oružje nestalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prošle su tri nedelje od stravičnog zločina koji je potresao javnost u Srbiji, a ubica porodice Đokić i dalje izmiče pravdi, iako je policija u poslednje vreme odmakla u istrazi i postoje neki tragovi koji bi mogli rasvetliti ovaj masakr, piše Informer.

Posle urađene rekonstrukcije zločina sumnja se da je ubica u Moravcu u zasedi čekao Đokiće, koji su tamo bili u poseti Goranovoj majci, pa su krenuli natrag u Aleksinac.

Ovi dokazi KLJUČ za otkrivanje ubice: Šta je sve PRONAĐENO na mestu gde su spaljena tela porodice Đokić

– Nepoverljivi Đokić, koji je imao u automobilu “folksvagen pasat” veliku sumu novca, ne bi svakom stao na ulici, a pogotovo ga ne bi primio u auto. Zato je vrlo moguće da ga je u Moravcu zaustavio ubica prerušen u policajca – priča izvor i dodaje:

– Čim je Goran zaustavio auto, ubica je uleteo na zadnje sedište i s leđa upucao Gordanu, koja je sedela na suvozačkom sedištu, kako bi Đokićima pokazao da je spreman da ih povredi. Goran zbog povređenih kukova nije mogao da pruži otpor, a Lidija, koja se našla na zadnjem sedištu sa ubicom, bila je sigurno sleđena od straha. Ubica je potom naterao Gorana da ih odveze do zabačene i napuštene separacije na obali Južne Morave, gde ih je sve izbacio iz vozila. Gorana je upucao u glavu, kao i Gordanu, koju je tako najverovatnije i dokrajčio, a zatim je upucao i Lidiju u grudi i glavu.

Majka ubijenog Gorana popila OTROV: Ne može da preboli gubitak sina, nesreća Đokića umalo nastavljena

Ubica je potom bacio tela u jamu, gde ih je spalio, pa je odvezao auto u atar susednog sela Tešica, gde je zapalio i vozilo, a onda peške pobegao.

– Ovo sve je mogao da uradi jedan čovek. Na to ukazuje i činjenica da su Đokići upucani pištoljem kalibra devet milimetara, koji je nestao. U spaljenom autu pronađena je jedna čaura, a na mestu ubistva, pored jame, bili su tragovi krvi od streljanja – rekao je izvor.

Moglo je i bez krvi

Sama činjenica da je ubica mogao bez problema da Đokićima otme i pare i auto a da ih ne povredi, ukazuje na to da motiv nije samo pljačka, već i mržnja prema Goranu!

“Đokiće ubio psihopata koji je već ROBIJAO”: Sudski prihijatar opisao profil počinioca UŽASA u Aleksincu

– Ispitani su svi koji su sarađivali sa Goranom i svi za koje se zna da im je pozajmio novac uz kamatu. To je jedan od pravaca istrage jer surovost i način izvršenja trostrukog ubistva nedvosmisleno ukazuju na to da je Gorana neko bolesno mrzeo i želeo da mu se krvavo osveti zbog nečeg – objašnjava sagovornik.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Sve te predpostavke su mlacenje prazne slame.Predhodno sam pisao,kako se skoro stoposto sigurno moze pronac ubica.Objavite publici novcanu nagradu,za jednu visoko primamljivu novcanu nagradu odkrit ce ga netko sa kim se druzio,pa cak i netko iz familije.Dakle objavite nagradu preko raznih oglasa,stim da drzava nagradu jamci i tajnost pomagaca.Tako ce slucaj biti resen.

    Odgovori

Ostavite komentar