Dijanine POLUGOLE FOTOGRAFIJE došle glave Miši Ognjanoviću: “Halteri, čarape, tange one najmanje”

Prisluškivani razgovor, vođen je 17. maja 2018. u jednom beogradskom kafiću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ata images,Medija centar

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP koja je u petak uhapšena zbog sumnje da je za račun Veljka Belivuka zataškala ubistvo Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta, dala je nalog za likvidaciju advokata Dragoslava Miše Ognjanovića jer je video fotografije na kojima se u prostorijama ministarstva slikala polugola, u halterima i tangama, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf.

Kako smo već pisali u prvom delu, ovaj list je došao u posed transkripta razgovora Ognjanovića i njegovog klijenta Dragoslava Miloradovića Galeta, inače kuma jednog od vođa “škaljarskog klana” Luke Bojovića. Prisluškivani razgovor, vođen je 17. maja 2018. u jednom beogradskom kafiću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Miloradović je ubijen samo 12 dana posle razgovora, a Ognjanović 28. jula iste godine. Za ove likvidacije direktno se sumnjiči ogranak “kavačkog klana”, tačnije njihov vođa Veljko Belivuk, kao i likvidator klana Darko Elez.

Transkript koji objavljujemo više ne postoji u evidenciji policije, a pretpostavlja se da ga je uništila Hrkalovićeva.

Drugi deo transkripta

MIŠA: Ja sad kad sam izlazio sa Marijom Popovom… Ona je utrčala u G-klasa BMW blinda… (nerazumljivo). Ali sad ću da ti kažem šta sam video.

GALE: (nerazumljivo)

MIŠA: E, vidi ovako, ovoga mi krsta… Sad video ovako, zid, neke knjige, grb Srbije i grb ministarstva, jedan pored drugog… brus… tange… halteri (Miša pokazuje način fotografisanja, uglove, poteze), slika samu sebe i šalje njima.

GALE: (nerazumljivo)

MIŠA: Dobra je, dobra… Je*ao bih je, i ti i ja… I svi muškarci bi je je*ali. E sad, vidi da ti nešto kažem, video sam takvih jedno, sad ću da ti kažem, jedno 15 slika

GALE: Fotografije??

MIŠA: Čuješ, halteri, čarape, tange one najmanje, brus, si*a… ne velika, ne mala, prava, pa ovako… (pokazuje način fotografisanja, uglove, poteze…)

GALE: (nerazumljivo)

MIŠA: Ne samo to… Ima na dve-tri slike sam video. (nerazumljivo) Molio sam čoveka…

GALE: (čudi se) Pa ona je??

Foto: Printscreen Instagram

MIŠA: Pa ona je!!! I znači ja ga molim da mi da, znači ti ćeš da pokažeš nekome i znaće se odmah ko ti je dao.

GALE: A čekaj, je l’ slala njemu ili on??? (nerazumljivo)

MIŠA: Slala njemu!!!

GALE: Njemu… ali čekaj (nerazumljivo)

MIŠA: Ja mislim da jeste, a on kaže da nije, policajac je čovek… E vidi, ovoga mi krsta, ne bih te lagao.

GALE: (nerazumljivo) Tako mi deluje.

MIŠA: Ali znaš šta, baš je dobra pi*ka. E taj čovek se meni kune da ona ima dve dijagnoze… I da do tih dijagnoza može da se dođe u Požarevcu.

GALE: (nerazumljivo) A koje dijagnoze?

MIŠA: (pokazuje na glavu) Psihoza, brate, to ti je bolest… Čovek mi se kune u to i da on uopšte ne zna kako je ona uopšte došla da radi u MUP.

GALE: Čekaj, je l’ znaš možda (nerazumljivo komentariše ko je drži u MUP).

MIŠA: Pa jesam te pitao malopre!

GALE: Je l’ imaš ideju?

MIŠA: Nikakvu. Meni ljudi pričaju da je drži Slinavi. Meni taj Slinavi izgleda baš slinavo, ne znam da li bi on mogao da… (nerazumljivo)

BONUS VIDEO

Izvor: Srpski telegraf

Komentari (5)

Ostavite komentar