OBJEKTIV NA KIM

“Mi smo jedan narod”: Crnogorci došli u Kosovsku Mitrovicu da daju podršku Srbima

Snažna podrška našem narodu pred izbore

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Sutra se na Kosovu i Metohiji održavaju lokalni izbori, na kojim će učestvovati 5.364 kadnidata, od čega je 166 kandidata za gradonačelnike i 5.198 kandidata za odbornike skupština opština.

Ovi izbori važni su zbog više stvari, zbog dešavanja na KiM u proteklih mesec dana Srbi treba da kroz ove izbore pokažu da su jedinstveni u svom stavu i da nastave odlučujuću i neiscrpnu borbu za Zajednicu srpskih opština.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ekipa Objektiva nalazi se u Kosovskoj Mitrovici i i kako smo saznali, organizacija “Miholjski zbor” iz Crne Gore, došla je da podrži naš narod uoči izbora i usled tenzija koje su se prethodnih dana dogodile.

– Mi, inače, imamo odbor u Gračanici, na Kosmetu, kada god je trebalo srpskom narodu bili smo tu da im pomognemo i izađemo u susret. Da se nađemo kao podrška, ipak smo mi jedan narod. Nadamo se da će se sve odvijati na dobar način i da će se sve završiti kako treba – izjavio je član zajednice, i dodao:

– Došli smo da vidimo da li treba našem narodu neka pomoć. Pre dve godine imali smo taksu na robu iz Srbije i Republike Srpske. Tada smo dopremili osam šlepera robe u narodnu kuhinju u “Majka devet Jugovića, a jedan je otišao direktno u Dečane. U svakom slučaju, moramo biti na oprezu i od pomoći, kako mi Srbi iz Crne Gore, tako i Srbi iz centralne Srbije – zaključuje.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar