Ministru Vulinu darovana hilandarska gramata za dobročinstvo pri ustrojenju hilandarskog sela

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zahvalio se sveštenstvu i monaštvu manastira Hilandar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Ministru unutrašnjih poslova Srbije Aleksandru Vulinu danas je darovana hilandarska gramata ukazom arhimandrita Metodija igumana Svetog manastira Hilandara za iskazano dobročinstvo pri ustrojenju hilandarskog sela u Sijarinskoj banji, kao i za nesebičnu pomoć i doprinos hilandarskim aktivnostima.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin zahvalio se sveštenstvu i monaštvu manastira Hilandar na svemu što čine za dobrobit srpske dece i omladine i istakao da oseća posebnu radost i ponos zbog podizanja svepravoslavnog kampa prijateljstva u Sijarinskoj banji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ponosan sam na kamp prijateljstva, koji je uz pomoć sveštenika i monaha manastira Hilandar i dobrih i čestitih ljudi izgrađen ovde u Sijarinskoj banji, u Medveđi. Kamp prijateljstva od sada će predstavljati mesto gde će se srpska deca i omladina, gde god ona živela, odakle god dolazila, okupljati, učiti svoju nacionalnu istoriju, učiti veronauku, družiti se i širiti humanost. Uveren sam da svaki Srbin danas sa mnom deli i oseća jednak ponos –  poručio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin u svojoj pisanoj zahvalnici.

U ime ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina, u Sijarinskoj banji igumansku gramatu primio je pomoćnik ministra policije i načelnik Uprave za grad Beograd Veselin Milić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar