Prošlo je 14 godina od SMRTI Tošeta Proeskog: Veliki prijatelj pevača posvetio mu je DIRLJIVE reči (FOTO)

Bol i dan danas ne jenjava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Pre 14 godina na današnji dan region je zavijen u crnu nakon vesti da nas je napustila najveća makedosnka zvezda Toše Proeski u saobraćajnoj nesreći kod Nove Gradiške.

Njegov odlazak teško su prihvatili gotovo svi, počev od porodice, do prijatelja, kolega, ali i fanova koji i danas čuvaju od zaborava njegove pesme.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Godinama unazad na današnji dan mnoge kolege se sećaju lika i dela Proeskog, a naročito Toni Cetinjski, sa kojim je pevač imao duet, a i ovoga puta se oglasio na društvenoj mreži Instgaram.

– I danas četrnaest godina kasnije, teško mi je da govorim o Tošetu, kao i prvog dana kada se to dogodilo. Njegovim odlaskom više ništa nije isto, a svakim danom, mesecom i godinom još više nedostaje, ne samo meni, nego mislim svima nama koji smo imali privilegiju poznavati ga, družiti se, zajedno raditi, veseliti se i tugovati! Iskreno verujem kako je sa ovoga otišao u bolji svet, ali zahvaljujući njegovim delima te pre svega ljudskim vrlinama i skromnosti, ostaje zauvek dokaz i jedan od onih koji vraćaju veru u ljudskost i Boga. Siguran sam kako na neki svoj način bdije i čuva nas svime što je postigao za ovozemaljskog života, jer bio je i ostao anđeo dobrote.

Volimo ga zauvek, a sve što smo zajedno planirali znam kako ćemo nadoknaditi kad se sretnemo na nekom proplanku, gore u svemiru…
Zauvek u srcu – napisao je Cetinski na Instagramu.

Podsetimo, na autoputu kod Nove Gradiške Toše je poginuo u saobraćajnoj nesreći u 26. godini života. Osim njega, u automobilu su se nalazili pevačev vozač i prijatelj Georgij Georgijevski i menadžerka Ljiljana Petrović. Pretpostavlja se da su, zbog velike brzine, udarili u kamion. Toše koji je bio na suvozačevom mestu je preminuo, dok je vozač zadobio teške telesne povrede, a menadžerka lakše.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar