ASTROLOG PORUČUJE

Još uvek ima vremena: Možete li da pretpostavite koji znak će se, ovog meseca, zaljubiti u POGREŠNU OSOBU

Ovan brzo ulazi u vezu, ali još brže izlazi iz nje, Rakovi bi mogli da se zaljube u prvu osobu koja ima pokloni minimum pažnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Koliko puta je potrebno da vas opominju znakovi pored puta? Ali, dobro je poznato koliko ste tvrdoglavi. Zato nije neobično da vam šest retrogradnih planeta početkom oktobra pomuti logiku. Imate je inače, ali će sada biti potpuno pomračena. Merkur će odraditi najbolji posao i neke nesavršenosti pretvoriti u obožavanje. Zato nije nemoguće da se zalepite za ambalažu ili popularnost određene osobe. Nikako to neće biti zbog njegove ličnosti, već zbog ličnog prestiža. Ne brinite, ulazite brzo u vezu, ali još brže izlazite iz nje.

BLIZANCI

Blizanci su žedni i popiće bilo koji otrov lažne ljubavi, samo da ne budu sami. I dok je njihov vladar Merkur retrogradan, vraćaju se u veze iz prošlosti, a najviše slobodnih Blizanaca zaljubljuje se u prvu osobu koja ima vremena za njih. Veza na brzinu stvara kasnije nevericu. Birajte malo, nećete biti sami.

U toku su LJUBAVNE PREPIRKE među većinom horoskopskih znakova: Evo ko šta IZGOVARA

RAK

Emotivni Rakovi imaju veliku mogućnost da se zaljube u prvu osobu koja im pokloni minimum pažnje i ljubavi. Povedite računa jer retrogradni Merkur ne donosi iskrene ljubavne priče. Nisu to veze na duge staze, već samo trenutni promašaj iz kojeg učite lekcije o odnosima. Ojačajte malo, vreme je da budete realni. Nemojte se vezivati, jer zaljubljenost može lako da vas prođe.

STRELAC

Ovo je period Vage i retrogradnih planeta, a samim tim i komplikovanih ljubavnih odnosa. Zato je kod vas pokrenuta želja za izazovom, jer volite da se takmičite sami sa sobom. Smatrate da ste odlični u omekšavanju nečijeg srca. Retrogradne planete, tokom početka oktobra, opominju sve Strelčeve da nema pameti u ljubavi, već osećanja. Tako da vas omiljeno nadmudrivanje neće nigde odvesti, sem do slomljenog srca.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar