REČ ASTROLOGA

U toku su LJUBAVNE PREPIRKE među većinom horoskopskih znakova: Evo ko šta IZGOVARA

Rak preti ručkom, Blizanci iseljenjem, a Škorpija odlazi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Početak oktobra je obeležilo šest retrogradnih planeta (Merkur, Jupiter, Saturn, Neptun, Uran i Pluton) i zato nas, bez izuzetka, očekuju manji ili veći nesporazumi u partnerskim odnosima. Dosta zakočenih sporazuma poslova, dogovora i problema u komunikaciji. Čak i ako imate natalno dosta retrogradnih planeta, bićete okrenuti sebi, ali vas neće zaobići rasprava u pokušaju da popravite prošlost.
Koje reči osude ćete vi izgovoriti?

OVAN

Nema ni malo života u tebi, živiš kao mrtav konj. Kao da smo zamenili uloge, ti si žensko, a ja muško, sve moram sama. Neću više da budem muško, želim i ja malo da se osetim kao žena. Pokreni se i preuzmi ulogu muškarca u našoj kući.

BIK

Pare, samo su ti pare u glavi, a ja gde sam ja? Ne primećuješ ni da sam smršala, promenila frizuru, samo grabiš pare. Ja hoću da uživamo, da mi ugađaš i da imamo vreme za nas. Menjaj se pod hitno, da te ja ne zamenim, ili bar pređem na neku dopunu.

BLIZANCI

Gubim strpljenje, a i dosadio si mi sa tvojim nadmetanjem i takmičenjem. Nadmećeš se sa mnom kao da smo protivnici, a ne par. Promeni nešto, bilo šta, ali počni sa datim obećanjima. U suprotnom, neko će morati da se iseli, a ti dobro znaš ko je to?

RAK

Sve sam učinila za tebe, a nema poštovanja ni zahvalnosti. Odluči se ko ti je bitniji – porodica i ja, ili prijatelji. Ne mogu više da plačem zbog nas. Tebi je očigledno svejedno, a ko će da te čeka sa ručkom smisli sam.

LAV

Naravno da sve možemo da se dogovorimo. Pristajem na sve, ali moja rešenja su najbolja i veruj mi i najpametnija. Zato možemo da razgovaramo, ali i sam znaš da sam uvek u pravu. Mnogo sam u životu propustila zbog tebe, ali još uvek nije kasno. Zato, hajde da se dogovorimo.

DEVICA

Razmislila sam o svemu i nisam histerična nego besna. Ništa me ne slušaš, a znaš koliko brinem o svemu. Vidi na šta ličiš od kako smo se odvojili. O stanu i da ne pričam. Zaslužio si još jednu šansu, ali sada po mom planu i rasporedu. Ako nećeš, biće sve kao i do sada.

VAGA

Moj život je dovoljno težak da bi ga ti dodatno činio još gorim. Budi dobar kao što si lep i odvezi me kući, jer sam tek kupila ove cipele, a nisu za kišu. Evo ti spisak i kupi ove namirnice, ja nemam snage, mnogo si me iznervirao. Dakle, ako ne možeš jednom da me poslušaš i obučeš ono što sam ti pripremila, mi stvarno nemamo o čemu više da razgovaramo. Uostalom, ti ništa ne znaš o meni, a ja o tebi sve znam. Misliš li da je meni lako da tebe svaki dan organizujem?

ŠKORPIJA

Ja sam posebna i mogu sve, a ti samo umišljaš da si specijalan. Nisi sposoban da napraviš pare, niti da se snađeš u životu. Zato te upozoravam da, što se nas tiče, ne postoje dve opcije. To znači da sam spremna da i na svoju štetu tebi napravim haos od života. To će mi biti posebno zadovoljstvo. Odlazim!

Nisu otvorene, već često skrivaju stvarne MISLI I OSEĆANJA: Pet tajni jedne VAGE

STRELAC

Sada sam bila u manastiru da se, koliko – toliko, duhovno oporavim, ali nema šanse. Toliko si popio moje nergije da ne znam gde da je obnovim. Zato sam uplatila kratko putovanje. Kada se budem vratila očekujem da budeš normalan, jer odavno nisi u poziciji da ti odlučuješ.

JARAC

Nema potrebe da ti kažem šta mislim. Znam samo da nikada više neću dopustiti da me ponižavaš. Ma, ništa ti neću reći, ali ću se potruditi da sav moj bes dobro osetiš. Zauvek si me izgubio i sada imaš samo cimera u braku.

VODOLIJA

Misliš da ne znam i da nisam svesna koliko je meni sada dobro. Uvidela sam da ljubav teško dolazi do nas. Možda se svi putevi renoviraju, ili tek asvaltiraju. Činjenica je da sam uvidela besmisao naše male zajednice i napokon sam slobodna. Ne mogu da trpim da me gaziš i praviš se potpuno lud.

RIBE

Moja misija je da svima pomognem, ali ti očigledno nisi u njoj. Tebi nema pomoći, iako sam se baš potrudila. Neka ti pomogne neko drugi. Mada sumnjam da, na ovoj planeti, postoji osoba koja bi mogla da se potrudi oko nekoga ko sam sebe sjajno uništava. Preporučujem ti da uplatiš put na Mars, možda nije kasno za tebe.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar