Darko NASRNUO na kolegu jer je muvao Barbaru? “KRV je lila na sve strane, žurka se pretvorila u pakao”

Isplivali novi detalji tuče

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto:Pritnscreen/barbara.bobak, E-Stock/ Časlav vukojičić

Pevač Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak nedavno su se, kako su preneli domaći mediji, potukli na jednoj privatnoj proslavi.

Danas su se pojavile i fotografije nastale nakon haosa, kada su završili na klinici gde je Barbari stavljena kragna zbog povrede vrata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada su se pojavile informacije da je čitava drama nastala kada je Darkov kolega Uroš Živković muvao Barbaru.

FOTO: ATA Images

– Na toj proslavi su svi bili pijani. U jednom trenutku nastao je kurcšlus između Uroša i Lazića. Darko ga je pred svima optužio da gleda u njegovu devojku i da joj se nabacuje. Govorio mu je: “Ti misliš da sam ja budala, da ne vidim šta radiš. Debilu jedan. Seljačino, muvaš Barbaru pred mojim očima!” Svašta mu je izgovorio… Reči nije birao. Živković je bio u čudu jer ništa nije uradio. Srećko je potom skočio da ih razdvoji jer su počeli da se biju. U celom tom haosu Darko je nasrnuo i na Krečara i slomio mu čašu u ruci. Krv je liptila na sve strane i Krečar je morao da ide na ušivanje. Žurka se pretvorila u pakao – rekao je jedan naš pevač za Kurir.

– I ona je bila pod gasom, a pokušala je da odbrani Živkovića. Vikala je na Lazića, izblamirala ga pred svima. Ni ona ne zna da se ponaša. Kasnije, kada su krenuli kući, njih dvoje su nastavili da se svađaju i udaraju. U kolima je tek bio haos. Barbara je povredila vrat. Morali su hitno da je odvezu u bolnicu. Tamo su nastale te fotografije. Eto, ona zna da demantuje jer ih je sramota šta su napravili pod dejstvom alkohola. Sramota ih je jer im se svi smeju što ne znaju da se ponašaju – zaključio je pevač.

Ovim povodom oglasio se i Uroš Živković.

– Ja sam se tu našao slučajno. Bili smo na veselju. Srećko je hteo od Darka da uzme čašu, pa se posekao. Sve ostalo ne želim da komentarišem – rekao je Uroš za Kurir.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar