Gordana ubijena u kolima, Goran i Lidija u nedođiji: Na osnovu tragova napravljena REKONSTRUKCIJA UBISTVA

Postoji teorija da je ubica bio na zadnjem sedištu „pasata” kojim su se vozili Đokići

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Masa Bandjur, Privatna arhiva

Isplivali su novi detalji iz istrage o ubistvu tročlane porodice Đokić. Prema najnovijim saznanjima, postoji nekoliko tragova o kojima do sada nije bilo reči, a koji bi na kompletan slučaj mogli da bace potpuno novo svetlo.

Pretpostavke onih koji su upoznati sa celokupnim slučajem govore da je prvo ubijena Gordana, a da je zatim Goran bio primoran da posluša naređenja ubice i da skrene sa puta iz Moravca ka Aleksincu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Postoji teorija da je ubica bio na zadnjem sedištu „pasata” kojim su se vozili Đokići. Dosta tragova ukazuje da je na Gordanu pucano još u automobilu, a da je zatim ubica stavio pištolj na čelo Lidiji kako bi naterao Gorana da radi ono što mu je naredio. Kada je dovezao automobil do Dudinih bara, ponovo je pucano u sve troje, iako Gordana verovatno u tom momentu nije bila živa ‒ navode izvori upoznati sa slučajem.

U prilog tome navodno ide i to što su na mestu gde su ubice spaljivale tela Đokića pronađene, prema nezvaničnim saznanjima, tri čaure, ali i veće količine krvi. Teorija da je ubica neko ko je pozajmljivao novac od Đokića sve je aktuelnija.

‒ Da je u pitanju samo pljačka, moglo je sve i drugačije da se odigra. Đokići su očigledno dugo praćeni, a priča o tome da je Goran nosio novac u rezervnom točku nije bila tajna. Čudno je i da je nestala sveska sa imenima ljudi kojima je vlasnik menjačnice pozajmljivao novac. Verovatno je to bila njegova tajna koju je krio od rođaka, pa o tom njegovom poslu niko ništa ne zna ‒ otkriva ovaj izvor.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OSTATAK OVE PRIČE I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 16. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar