Novi DETALJI RASKIDA Petra Graša i Danijele: “Sporečkali su se, ona je otišla, a on nije krenuo za njom”

Stvari od prošle godine nisu bile kako treba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Ovih dana dosta se priča o romansi pevača Petra Graša i 15 godina mlađe Hane Huljić, inače ćerke muzičara Tončija Huljića.

Veza je usledila nakon njegovog iznenadnog raskida veze sa pevačisom Danijelom Martinović i to nakon skoro 25 godina ljubavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada je jedna pevačica otkrila nove detalje njihovog raskida.

– Priča se da su ‘stvari’ između Danijele i Petra počele pucati još prie godinu dana. Prošle godine u avgustu nešto su se sporečkali na zabavi koja je organizovana u njegovoj vikendici u Vinišću kod Trogira. On je njoj nešto prigovorio, ona mu je odgovorila, pa ju je on “poklopio”, na šta je ona ustala i otišla sa žurke. Očekivala je da će on doći za njom, ali nije – rekla je dobro obaveštena pevačica za Jutarnji list.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/Printscreen

Kako je rekla, pomirili su se posle nekoliko dana.

– Danijeli je i dalje bilo krivo što je on tada tako reagovao. Tu je nekako počelo, a u mesecima koji su usledili njih su dvoje, svako za sebe, puno su razmišljali o svojoj vezi i shvatili da žele različite stvari u životu – dodala je ona dalje.

– Nakon što su novinari otkrili da više nisu zajedno, Danijela i Petar satima su razgovarali preko telefona. Bili su u tom trenutku pošteni i iskreni jedno prema drugom, a tek nakon tog razgovora novinarima su dali izjavu u kojoj su potvrdili da više nisu par. Koliko znam, rastanak je prošao bez ružnih rieči i prebacivanja. Ni Danijela ni Petar nisu ljudi koji bi precrtali sve ono lepo što im se dogodilo u skoro lčetvrt veka ljubavi – zaključila je pevačica za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Jutarnji list

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar