Pišu laži o dešavanjima na Kosovu: Hrvatima smeta sto se Vučić bori za ZSO i poštovanje Sporazuma

Hrvatski mediji puni su naslova o najnovijim napadima na Srbe na Kosovu i Metohiji, ali oni to predstavljaju na lažan način

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: tanjug

Hrvatski mediji napali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer se bori za poštovanje Briselskog sporazuma i što štiti srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Mediji u Hrvatskoj izvrnuli su priču o brutalnim napadima na Srbe na KiM, pa su optužili srpskog predsednika Aleksandra Vučića čak i za to.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Po starom dobrom običaju, Vučić je Hrvatima kriv za sve, pa čak i za teme koje nisu direktno u vezi sa njihovom državom.

Naslovi u kojima piše da Vučiću treba haos na KiM da bi sproveo u delo Zajednicu srpskih opština ili da bi napravio samostalnu Republiku Srpsku, preplavili su tamošnje novine.

Ni sam predsednik ne krije da se zalaže za poštovanje sporazuma koji je potpisan u Briselu, ali kakve veze imaju najnovija dešavanja u Kosovskoj Mitrovici sa tim pitaju se hrvatski mediji?

Foto: Printscreen

Da se ne radi o najgorem napadu na Srbe u poslednjih nekoliko godina, ovakvi natpisi bili bi čak i smešni.

Srpski napredak za Hrvate je toliki trn u oku da su u stanju čak i ovakve stvari da izmisle.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Sirote, polupismene ustaše..histerični poludivlji ljudi iz naše bivše kolonije koja po svoj prilici neće još dugo potrajati..

    Odgovori

Ostavite komentar