Policajac krišom dao MANJE novca za keks na humanitarnoj akciji, pa su ga svi ovako osramotili

Došao čovek da se gosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/3W Daily

Da je znao kako će se provesti na lokalnoj humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći, policajac Kris Dvajer (51) iz Zapadnog Jorkšira dva puta bi razmislio da li uopšte tu da se pojavi.

Dvajer je uhvaćen kako na okupljanju u gradu Halifaksu opušteno proba keks i neka jela za koje je potom morao da plati kako bi se sav novac usmerio ka onim ljudima zbog kojih je akcija i organizovana.

Nakon što je pojeo nekoliko komadića Jafa keksa, Dvajer je platio na štandu dvostruko manje novca u odnosu na predviđen, prenosi BBC.

Organizatori akcije rekli su novinarima da je Dvajer u teglu ubacio neverovatno malo novca, ali je zato gotovo najviše od svih jeo tokom popodneva.

To ih je zabolelo, pa su Dvajera prijavili policijskoj upravi Halifaksa, pošto im je svaki dinar bio važan.

– Policajac je bio nepošten. Oni bi trebalo da budu uzori svima, da su velikodušni i pokazuju želju da pomažu ljudima – rekao je Akbar Kan, predsednik organizacije koja je sprovela akciju prikupljanja pomoći.

Nije poznato kako se sada Dvajer oseća kad je uhvaćen da cicijaši, ali sigurno je da mu nije prijatno što su svi britanski portali preneli vest u ovom kontekstu.



Izvor: BBC

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar