ISPOVEST ZA OBJEKTIV

Mama mi je UMRLA od šok-bombi: Ispovest Igora Đelića kome su ROSU od dvorišta stvorili prvu liniju fronta

Đelić, koji je danas sahranio majku Veru na groblju u selu Rudare, ističe da je situacija bila veoma napeta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Bojan Slavkovic, Facebook

– Neću nikog da optužim i proglasim krivim, ali su upad specijalaca Rosu u moje dvorište i količina ispaljenog suzavca i šok-bombi doprineli smrti moje mame Vere (71).

Ovako za Objektiv svoju potresnu ispovest počinje Igor Đelić, u čijem se dvorištu kuće u Zvečanu u sredu odigrao neviđeni haos u režiji pripadnika policije lažne države Kosovo, koji su dimnim bombama i suzavcima zasuli goloruke Srbe, usled čega je njegova majka dobila gušenje i preminula.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đelić, koji je danas sahranio majku Veru na groblju u selu Rudare, ističe da je situacija bila veoma napeta, a da je njegova porodica postala kolateralna šteta divljaštva do zuba naoružanih specijalaca KBS, koji nisu imali obzira ni prema kome.

– Mama je bila nepokretna i nije imala moć govora usled bolesti zbog koje su joj bile oduzete određene moždane funkcije, ali je sa nama komunicirala mimikom i gestovima. Odmah po izbijanju incidenta veoma se bila prepala, video sam joj veliki strah u očima, a i ja sam bio uplašen za sebe i svoju porodicu, kao i za roditelje. Bez preterivanja mogu da kažem da sam gledao zverima u oči! Neću reći da su je oni ubili jer ne želim to tako da definišem, ali da su ubrzali njenu smrt, u to nema nikakve sumnje. Istina je da je bila teško bolesna godinama, nije se kretala, nije pričala, ali baš da umre tog dana… Ne mogu da prihvatim da se to tek tako slučajno desilo – priča potreseni Igor za naš list, ne mireći se sa činjenicom da je zbog bezumlja kosovskih specijalaca u trenutku ostao bez majke.

Foto: Facebook

Piše: GORAN MITROVIĆ

OSTATAK OVE I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 15. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar