Ljubav im daje snagu: Manekenka i njen dečko sa GENETSKIM POREMEĆAJEM su često meta negativnih komentara

Mnogi su poričali da su izmislili vezu zarad publiciteta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/ eudoxieyao__

Plus sajz manekenka Eudoksi Jao i njen partner Grand Pi su zbog svog specifičnog izgleda često meta negativnih komentara.

Ona je veoma popularna u Africi, do se on prošle godine kandidovao za predsednika Gvineje, ali nije ostvario zavidan rezultat.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako im često upućuju zlurade komentare, njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi, a Eudoksi je svom dragom javno čestitala i rođendan, dirljivom objavom na Instagramu.

– Još jedna godina je dar od Boga. Neka ti dragi Bog pomogne na svim poljima tvoga života, da postaneš svetski poznat i da ti podari dug život pun zdravlja. Da svi tvoji projekti ugledaju svetlo dana. Volim te jako, bebo moja – napisala je ona, a ispod njene objave ređali su se brojni negativni komentari, mada je bilo i onih koji podržavaju ovaj par.

“Ovo je katastrofa”, “Kakva ljubav, sve je marketing”, “Čestitke i želim vam da vas više ne napadaju”, “Užasan prizor”, “Kakva beba, užas”, “Sve najbolje, očigledno ga još nisi zdrobila”, neki su od komentara.

Inače, Grand Pi ima progeriju, redak genetski poremećaj zbog kog deca imaju prerano starenje, što je uticalo na njegovu visinu. S druge strane Eusoksi se ponosi svojim oblinama i konstantno ih ističe.

Takođe, mnogi komentarišu da su izmislili priču kako bi dobili pažnju medija i da zapravo nisu zajedno, ali su njih dvoje sve to demantovali.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar