Supruga čoveka kom je Ana Nikolić sedela u krilima ŠOKIRALA izjavom: Mislim da mu ona BRANI da viđa decu

Iznela niz uvreda na pevačicin račun

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram printscreen/ananikolicofficial

Pevačica Ana Nikolić nedavno je izazvala pravu buru u javnosti kada je objavila fotografiju na kojoj sedi u krilima oženjenom čoveku Dejanu Nikoliću.

Ubrzo su počele priče da joj je to novi dečko, ali i da je on od žene rastavljen već dve godine. Sada se oglasila i njegova supruga Valentina Spajić i rekla kako je istina da se nisu čuli dva meseca, ali da nije tačno da su razvedeni, upravo iz razloga jer on to ne želi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nije tačno to što pričaju Anini prijatelji da Dejan i ja nismo dve godine zajedno. Mi smo u ovoj godini išli čak dva puta na zajednički odmor. Poslednjih godina imali smo probleme s vremena na vreme, kao i svi drugi parovi. Nismo zajedno od 10. avgusta, tačnije, to je vrlo bitna razlika, ta priča da smo formalno na papiru zbog dece je smešna jer deci nije potreban papir, već otac. Otac ih ne viđa, ne zove. Ja sam pokušala da dođem do njega, da potpišem sporazumni razvod, ali to je nemoguće. On nema nikakav kontakt ni sa svojim starim roditeljima, bolesnim, svi smo u šoku, zapravo – rekla je ona za Srpski telegraf.

Foto: Printscreen/ YouTube/ RTV Pink Official

Kako kaže, Anu krivi za to što je postavila fotografiju na kojoj njenom suprugu sedi u krilima.

– Meni to nije normalno, Ana i Dejan imaju šifru definitivno. Zašto je javno stavila sliku s mojim mužem? Vidi se da nije nešto u redu s njom, skroz je neartikulisana. On nema emociju prema svojoj deci, a na nju je kliknuo zbog čaše, imaju istu šifru. Da je u pitanju neka obrazovana, fina osoba, možda bi mi i bilo krivo, ovako, osoba s dijagnozom, strašno, ima žensko dete, a ponaša se kako se ponaša. Jedino me brine to što ne znam kako će deca da reaguju. Sina su već zafrkavali u obdaništu, govorili su mu: “Ti više nemaš tatu” i on je ceo dan plakao. Imam utisak da mu Ana brani da viđa sinove. Ja sam s vaspitačima i učiteljima već obavila razgovor, pa ćemo videti – dodala je Valentina.

– Kontakt sa Dejanom sam imala prvi put danas, nakon dva meseca, bolje da nismo jer se vrlo ružno poneo prema meni. Fino sam ga pitala zašto nije zaštitio porodicu, kakve su to izjave, gde je on bio ljut na mene, pravdao se i branio Anu. Usput me je vređao. Zamolila sam ga da sledeće nedelje završimo te papire, da krenemo jer moja advokatica trenutno nije tu, on je rekao: “Ma opušteno, može i tada.” To je ona priča: “Muškarac laže, a ljubavnica veruje.” Za decu nije pitao. On je sinovima dao neki sitniš, u skladu s tim koliko ima, maltene ništa, eto tek toliko da se pokrije trošak nekog boravka. S ljubavnicom može jer se to vidi, ovo se ne vidi nigde. Neka ga Ana opelješi, kad već drugi nisu – rekla je Dejanova supruga.

Za kraj Spajićeva je šokirala činjenicom da se Anin sadašnji dečko, a njen muž, i te kako dobro zna sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

– Rasta i moj muž se poznaju, što mi je još gore. Ja sam čula za Rastu sve najbolje – zaključila je ona za Srpski telegraf.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar