Životna LEKCIJA i njegov najveći motiv: Rasta se prisetio dana u PRITVORU pa otkrio svoje planove!

"Ja sam uvek neko ko kad se nađe u bezazlenoj situaciji nađem tačku za koju se uhvatim i tako održim psihu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Stefan Đurić Rasta, Foto: Printscreen/Youtube

Prošlo je godinu dana otkako je uhapšen jedan od najpoznatijih regionalnih repera Stefan Đurić Rasta. Dok svaki trenutak provodi u svom studiju stvarajući nove pesme, danas je bio gost jedne emisije gde se prisećao pritvorskih dana.

– Super sam, radim, koristim ovo vreme da budem što kreativniji i da radim na novim pesmama. Prija mi jer sam se posvetio onome što najviše volim – muzici, a ne okolnim biznisima iz muzičke industrije – kaže Rasta i ističe da je posle dužeg vremena zadovoljan. – Imao sam veliku podršku ljudi sve to vreme i iz toga sam crpeo snagu. Količina pažnje koju sam dobio dok sam bio u pritvoru je posebna inspiracija, ali i obaveza. Shodno tome sam rešio da napravim novi korak u karijeri i pređem na druge nivoe bavljenja muzičkim biznisom i tako uzvratim svim tim ljudima za svu pruženu podršku. Počeo sam ozbiljnije da se bavim video produkcijom – snimamo prvi film – najavio je Rasta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reč je o scenariju za film kroz koji je Rasta ispričao deo priče od hapšenja do dolaska kući. Ideja je da to bude pomešano sa novim pesmama, a naziv albuma je „3211“ po broju zatvorske ćelije u kojoj je proveo vreme.

– Ja sam uvek neko ko kad se nađe u bezazlenoj situaciji nađem tačku za koju se uhvatim i tako održim psihu. To su situacije na koje čovek nije naviknut i ne može iskustvom da deluje na zadate okolnosti. U pritvoru sam imao puno podrške od mlađih koji tu vode priču. Oni su me puno zgotivili, a ja sam se trudio da sve funkcioniše kako treba i da postoji mir. Kada sam odlazio osećao sam se kao u vojsci, stekao sam tamo velika prijateljstva i dan danas se sa nekima dopisujem ili čujem telefonom… To će ostati zauvek – naglašava Rasta, srećan što je stekao prijatelje za ceo život.

FOTO: printscreen/K1

– Najteže mi je bilo to što nisam mogao da vidim svoju ćerku. Ljudima mogu da poručim: birajte prioritete u životu i to bi trebalo da im bude kočnica da ne urade nešto što će biti loše po njih – zatim je otkrio šta ga je održalo – Tara, moja ćerka mi je bila najveći motiv, a suočavanje sa tim kada sam video koliko se promenila i porasla je bilo mnogo teško.

– Ja sam ceo album napisao u pritvoru i odmah sam ga snimio, a potom se čuo sa Dimitrijem Vojnovim, čiji sam veliki fan. On je u rekordnom roku napisao predobar scenario. Toliko je dobro izanalizirao celokupnu situaciju, a sve je inspirisano albumom, jedva čekam da sve snimimo – uzbuđeno je pričao rasta u emisiji na K1 televiziji.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar