Mladić (24) otišao u prodavnicu i NESTAO: Kad je policija pomerila FRIŽIDERE u radnji – sledila se (FOTO)

Njegovi roditelji su 28. novembra 2009. godine prijavili nestanak, rekavši vlastima da se njihov sin zbog nečega "uznemirio i pobegao od kuće"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Bluffs Police Department

Deset godina nakon što je jedan čovek iz Ajove misteriozno nestao, njegovo telo je 2019- godine otkriveno zaglavljeno iza hladnjaka u praznoj prodavnici u kojoj je nekada radio, saopštila je policija. Ovaj slučaj je pre dve godine doslovno šokirao svet, a mi vam u celosti prenosimo šta se događalo sa ovim slučajem.

Naime, Lari Eli Murilo-Monkada je 2009. godine bio 25-godišnjak koji je radio u jednoj lokalnoj prodavnici, u Kaunsil Bafsu, u Ajovi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegovi roditelji su 28. novembra 2009. godine prijavili njegov nestanak, rekavši vlastima da se njihov sin zbog nečega “uznemirio i pobegao od kuće”, saopštila je policija.

Nikada ga više nisu videli živog.

Deceniju kasnije, 24. januara 2019. godine, ekipe su uklanjale police i hladnjake u sada upražnjenoj prodavnici i otkrile telo, kako je saopštila policija.

Te 2019. godine policija je saznala od državnih istražitelja da je telo identifikovano i da je u pitanju Murilo-Monkada, saopštili su u ponedeljak policijski zvaničnici.

Istražitelji veruju da je Murilo Monkada pobegao iz svoje kuće, otišao u prodavnicu, popeo se nafrižidere, a zatim pao u jaz između zadnjeg dela frižidera i zida i zaglavio se, kako je saopštila policija.

Smrt je klasifikovana kao nesrećni slučaj, a njegova obdukcija nije ukazala na tragove trauma.

Suština je u tome što prodavnica nije pretražena kada je ovaj mladić nestao, jer nije trebalo da radi tog dana. Pored toga, frižider je bio u zadnjoj prostoriji i nije bio u vidokrugu javnosti.

Nije poznato kako je mladić pao niz otvor iza frižidera. Pored toga, nesrećni mladić je pao sa strane i zaglavio se, a čak i da je vrištao i zvao upomoć, verovatno ga niko ne bi čuo zbog buke koju su pravili rashladni uređaji.

Takođe nije jasno kako miris trulog tela nikada nije otkriven.

Prodavnica prehrambenih proizvoda zatvorena je 2016. godine.

BONUS VIDEO



Izvor: ABC News

Komentari (1)

Ostavite komentar